torstai 26. elokuuta 2010

Sadetta ja söpöstelyä

                          Varoitus! Tämä postaus sisältää pelkkää hömppää  !!!!
Sataa, sataa ropisee... Saako sateella käyttää värikkäitä vaatteita vai tartteeko masentaa itseään vielä lisää pukeutumalla vastentahtoisesti mustaan tai harmaaseen?

 Olen hankkinut lapsillekin kirkkaanväriset sadekamppeet, ihan vaan mielen virkistykseksi.


Kesällä, kauniilla säällä löysin crocsin alesta tälläiset kumpparit ja tänään ne oli jalassa ensimmäisen kerran. Yllättäen ihastuin tuohon väriin ja ovat kyllä mukavatkin. Neulon vielä sävysävyyn muutamat villasukat niin saa sadekausi ainakin kumppareiden puolesta alkaa mutta toivottavasti ei ala!
Tänään olen pannut elämän risaseksi ja kävin samana päivänä sekä kampaajalla että kosmetologilla :)
Ja kyllä piristi, mieltä ja ulkonäköä! Täytyy skarpata tälläkin elämän saralla ja koittaa muistaa käydä jatkossakin...


Ihan totta, nuo on mun omat ripset. Kestovärit laitettu katsetta skarppaamaan. Ja kasvohoito on tehty :D

Hiusmalli näyttää tältä, tosin sade on vähän esikäsitellyt ja tuuli viimeistellyt föönauksen. Mutta minusta tuo väri on tosi nätti. Koitan joskus saada vähän parempia kuvia. Itsensä valokuvaaminen on niin kovin hankalaa, ainakin pelkkien käsien varassa.

Olen pitkään ollut vähän kampaajakammoinen muutaman kamalan kampauksen jälkeen, mutta nyt tukkani on osaavissa käsissä :) Seuraavalla kerralla voisi laittaa violetin palkkiraidan silleen, että se näkyisi vain vähän esim. kun otsalla on palmikko. Ihan kiva idea! En ollut tullut ajatelleeksikaan...Nyt on luotettava kampaaja, uskallan kokeilla.


Paavo oli myös mukana kampaajalla...Hih! Oikea Tinkerbell. Nätisti se osaa olla missä vaan. Tottakai se uteliaana haiselee muttei suuremmin säntäile, hauku, merkkaile tai tee "älyttömyyksiä".


Puikoilla on vaaleanpunaista aaltoneuletta. Yllättäen, keskeneräinen tämäkin...


Kyselyosuus: Mitä mieltä olette tästä tukasta?

Ei kommentteja: