sunnuntai 22. elokuuta 2010

Keskeneräisten esittelyä

Yleisön pyynnöstä esittelen (melkein) kaikki keskeneräiset jutut. Ylsi neulomus on kokonaan hukan teillä, mutta näppään kuvan siitäkin tänne, kunhan löydän.

Eräänä iltana tekasin villasukan varret. Pitäisiköhän nämä tehdä valmiiksi vaiko jättäisikö tähän? Varmaan olisi tooosi näppärät tällaiset nilkanlämmittimet. Vai olisko nää mikrosäärystimet? Kyllä mä teen nämä kuitenkin valmiiksi villasukiksi, sillä minusta näiden malli oli nätti. Jonain iltana sitten... :)


Tästä nöttösestä tulee myssy. Suunnittelin tätä itselleni yhden postimyynnistä tilaamani takin kaverisi, mutta takki ei ollutkaan yhtään mun tyylinen ja ajattelin palauttaa sen takaisin. Kävin sitten postissa jo yrittämässä palauttaa sen paketin, mutta sillä reissulla jouduin postintädin kiukkukohtausen uhriksi, sillä en tajunnut, ettei ulkomaille voi palauttaa maksamatta psotikuluja itse. No, mulla ei ollut lompakkoa mukana ja sanoin tädille, että tulen uudelleen sitten lompakon kanssa, mutta siitähän tätskä vaan yltyi ja raivosi jo ihan täysillä, ettei ASIOITA NÄIN TODELLAKAAN HOIDETA ynnä muuta mukavaa. Ja postikulut olisivat olleet aikas pienet, ei olis haitannut laisinkaan maksaa niitä itse. Ihan tosiaan vaan en tiennyt, miten tuollaisessa tilanteessa toimitaan. Noloa, kun asiakaspalvelut täti huutaa sylki roiskuen...

No, onni onnettomuudessa on, etä takki oli sisarelleni ihan täydellinen ja hän saa siitä takin itselleen. Ja neulon valmiiksi ja annan hänelle tuon pipon, kaulaliinan sekä lapaset jotka olin itselleni suunnitellut tekeväni. Kaikki voitti.


Eilen mulla oli päällä ruskea espritin hame, varo modan t- paita sekä toppi.


2 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Huh, aikamoinen postitäti! Toki jokaisella on huonoja päiviä, muttei sais ihan noin vahvasti näkyä tuollaisessa työssä. Tee valitus!

Hyvä, että asiat kuitenkin järjestyivät, eikä tarvinnut palauttaa takkia.

Onko tuossa tosiaan kaikki sun keskeneräiset? :)

Estetiina kirjoitti...

Moi, Nzqu!

Mieli olisi tehnyt valittaa, mutta jotenkin sitä vaan ei kehtaa. Menin ihan hämilleni kun tosiaan ajattelin, että se paketti menee ihan tuollaisenaan takaisin.

Hih! Mulla on täällä vielä lojumassa lisääkin keskeneräisiä hommia... Ja suunnitelmissa vielä lisää :)Mä olen kyllä sitä neulojatyyppiä, et kannattaisi vaan tehdä yksi kerrallaan, alusta loppuun eikä vähä sieltä ja täältä.