keskiviikko 18. elokuuta 2010

Vaaleanpunaista neulontaa

Suunnittelin tänään viettäväni laatuaikaa. Neuloisin kaikessa rauhassa tulevaa vaaleanpuanista villatakkiani sohvalla lempimusiikkiani kuunnellen. Mutta eipäs mennyt niiku strömsössä... Laskin pitsikuvion toistuvasti väärin ja ihmettelin kun ei vaan täsmää vaikka kuinka koitan värketää just niinkun ohjeessa sanotaan. Kahvitauko ja asian lähempi tarkastelu osoitti vakavaa huolimattomuutta ja kas kummaa, oikeilla ohjeilla alkoi sujua ja pitsi näyttää samalta kun mallissa. Olis ehkä kannattanut lukea ne ohjeet jo heti alussa niin olis välttynyt purkamisen vaivalta.

Löysin tuon langan viimeviikolla Menitan outletista ja se on jotain puuvillasekoitetta. Neuloessani huomasin ilokseni, että neulottuna tuo lanka on kauniimman väristä kun kerällä. Ihanaa vanhaa roosaa! Ja tusta väristä mulle tulee mieleen yksi vanha jo edesmennyt sukulaistäti, joka oli  mulle lapsuudessa tärkeä henkilö. Kaikinpuolin mukavaa :)

Olen huomannut alkavani katsella entistä enemmän ihmisten vaatteita. Eilen bussissa oli joku nuori nainen, jolla oli kaunis pitsineuletakki ja ihanasti sävysävyyn pallohelmainen hame ja balleriinat. Hän oli kovasti kaunis vaatteissaan ja ajattelin, että noin voisin itsekin pukeutua. Täytyy pitää kirppiksillä silmänsä auki ja koittaa bongata talvitakkien lisäksi niitä pallohelmahameita ja sitte caprimittaiset farkkuiset haaremihousut olis kanssa kivat. Ja hei, jos jollain tänne blogiin eksyneellä sattuisi olemaan ko. vaatteita kaapissa tarpeettomina koossa s niin mulle saa tarjota!


Tänään pukeuduin tälleen...

4 kommenttia:

CherryKirsche kirjoitti...

Nätin väristä lankaa tosiaan, ja varmaan tulee kaunis lopputulos tuosta mallista. Sopii hyvin yhteen - roosa ja pitsi :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää aivan ihanalta, täällä innokkaana jo odotellaan lopputulosta :)) !

Estetiina kirjoitti...

Kiitti :)HIh! Tässähän tulee ihan kohta paineita. Entäs jos tuosta tuleekin ihan kamala tursale kun mokaan jotain?