perjantai 20. elokuuta 2010

Sisäistä kauneutta?

Höööh! Hankin tänä kesänä leikkipuistossa kökkiessä mielestäni komean rusketuksen, joka antoi ulkonäköön pirteyttä ja kätki kivasti virheitä. Nyt sitten syksy tekee tuloaan ja rusketus haalistuu...

Näin kammottavan homssuinen naikkonen kurkki mua peilistä ennen siistiytymisoperaatiota. Järkyttävää.

Vadelmantuoksuista kuorintavoidetta, suklaanaamio, kosteusvoidetta, meikinalusvoidetta, aurinkopuuteria, ripsiväriä, luomiväriä, huulipunaa... Ja hiukset kammattu. Hitsit, mä alan ihan oikeasti tulla vanhaksi kun vähäinenkin kauneus löytyy purkin, pukkon, tuubin ja hylsyn sisältä :/  Ja lisäksi mä tein oivalluksen. Tuo auringon haalistama kuontalo näyttää kammattuna vähän liukuvärjätyltä ;) Ei tartte mennä kampaajalle värjäyttämään- kyllä luonto hoitaa! Ja sitten jossain mutkassa vois ostaa jonkun kivan ruskean hiusvärin kaupasta ja laittaa sen päähänsä.


Päivän asun näytti tältä. Mulla on maailman kamalimmat tappijalat!


Isosisko lähti iloissaan eskariin reppu selässä. Pikkulikka joutui jäämään kotiin. Onneksi löydettiin hänelle myös kaunis laukku jossa on näppärä kantaa TärkeitäTavaroita. Siis niitä, jotka ei mahdu mekon taskuun.

Haittaako, jos joka päivä aloittaa uuden neuleen?
 Jos vaan sattuu löytämään mukavia, kokeiltavia malleja tiuhaan tahtiin. Mä kyllä teen kaikki loppuun asti, aikanaan... :D

Kävin tänään kaupassa ostamassa koiranruokaa. Löysin eläinosastolta ruokapussin, joka oli uuden näköinen. Tutkiskelin sitä sitten siinä ja huomasin, että juuri tätä koiranruokaa ei ole testattu eläimillä. Great! Testasin Paavolla. Kyllä se sitä söi ja vieläkin on hengissä.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Haittaako, jos joka päviä aloittaa uuden neuleen?"

Ei, kunhan lupaat esitellä kaikki! :D On tässä itselläkin tullut aloitettua yhtä sukkaa, toista pipoa, putkimallinen kauluri pitäisi vielä saada puikoille... Valmistuu kun valmistuu, ei siitä tarvi stressata :)

Ja ps. Nätti olet! :)

Nzqu kirjoitti...

Neuleita saa alottaa just niin paljon kuin haluaa. :)

CherryKirsche kirjoitti...

Mulla on sama vaiva... tuo aloittamisongelma. Tai josko se ei sitten ole ongelma ensinkään... :)

Niin ja sisäinen kauneus se on sitä kauneinta :) Rusketuksesta tai sen puutteesta viis...

Estetiina kirjoitti...

Moi, Heli :) Juu, lupaan laittaa tänne kaikki keskeneräiset tekeleeni. Mä vaan niin suunnittelin, että teen yhden kerrallaan alusta luoouun ja sitten vasta uuden kimppuun. Mut vähän on nyt alkanut ote lipsumaan. ja kiitos kehuista :)

Heippa, Nzqu! Näinhän se on. Vaan puikkojen määrä on rajoituksena, mutta niitähän saa kaupasta aina lisää kun edelliset loppuu ;)

Terve, CherryKirche! Kyllä tässä nyt alkaa näyttöä olemaan siitä, että aloittelu ei ole laisinkaan ongelma, sillä muutama muukin neuloja telee samaa. ongelma olisi varmasti silloin, jos ei neuloisi lainkaan ?!

Tuosta sisäisestä kauneudesta. En tiedä, mikä kiukkuvirus on vallannut maan, mutta tuntuu, että jokapuolella on liikkeellä kaikenmaailman äksyä, jotka löytävät tiensä mun luokse huutamaan ja äksyämään. Ei ole kivaa ei...Onneksi olen saanut tänne blogiin kivoja kommentteka kivoilta tyypeiltä :) Ne ilahduttaa tosi paljon <3