sunnuntai 8. elokuuta 2010

Pyhäaamun onni


Aamulla heräsin hämmästyen- nyt on aamu, eikä aamuyö ja MÄ OLEN NUKKUNUT koko yön! Mahtavuutta. Tätä ihanuutta ei ole ollut toviin tarjolla, kun pikkuneidin päikkäriharjoittelu menee uniin ja hän heräilee useita kertoja yössä touhuamaan, että pitäisi mennä T...iin leikkimään, ruokaa laittamaan ja piirtämään. Mutta hyvähän se on, että iloissaan olisi sinne menossa eikä niin, että se olisi rangaistuksista suurin ja kauhuissaan karjuisi kun paikan katto näkyy :)

Kävin eilen illalla taas vesijuoksemassa. Polar kertoi seuraavaa:
kesto: 42.03
222 kcal, 60% rasvaa
max. syke 129, keskiarvo 115

...ja iloinen mieli. Tästä tämä taas lähtee. Ihan hyvin voisi onnistuakin tämä mun kuntoilun uudelleen aloittaminen pikkuisen tauon jälkeen. Ensiviikolle varasin jo muutaman Zumbatunnin. Jeee!

Huomenna alkaa mun uusi (vanha) elämä. Menen töihin! Heti aamusta. Aika kivaa ja vähän jännää.

Puikoilla on tällä hetkellä turkooseja villasukkia meille kaikille perheen tyttösille! Laitan kuvaa sitten kun kaikki ovat valmiit.2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihanaa, että olet saanut levättyä kunnolla. Tuo vesijuoksu tekisi minunkin kiloilleni tosi hyvää. Harkitsen kovasti.

Estetiina kirjoitti...

Moi, enkulin käsityöt :)

Kiitos kommentistasi! Vesijuoksu on kovasti kivaa ja siitä saa iloisen mielen ja niiin hyvän olon kun saunoo vielä päälle. Hih! tänään oltiin uimakoulussa tyttöjen kanssa ja pienempi oppi porskimaan kellukkeilla ja on aika hassu näky kun tuollainen pikkutappi pulikoi ihan tohkeissaan selällä ja masulla :D