perjantai 6. elokuuta 2010

Grrrrräyh! Tiikerisetti on tehty.

Tein eilen valmiiksi tiikerilapaset ja villasukat. Toivottavasti niistä on iloa!
Jos nyt tunnustaa, niin meko tympetä oli neuloa ihan vaan perussukkaa ja lapasta. Ja tuntui, ettei villasukan varsi lopu ikinä ja tuota lapasen kämmenosaa sai neuloa neulomasta päästyään. Mutta toisaalta, mä olen oikeastaan vaan tenyt kaikkea piperryksiä itselleni ja pikkutytöille niin tottahan sitä tuollainen perusneule tuntuu aikas pakkopullalta ;)

Ainiin! Ohjeen nappasin Novitalta, jotkut peruslapset ja sukat nuo olivat.
Lanka: Järnbo garn mellanraggi. 75% villaa ja 25% polyamidia.
väri 28003, erä 752

Sukkiin ja lapasiin meni yhteensä 200 grammaa ja tietysti se loppui ennenkun sain tehtyä peukalot. En viitsinyt lähteä Oulunkylän lankamaailmaan ostamaan lisää lankaa ja tein peukalot ruskeasta nallesta. Mielestäni se sopi väreihin eikä pistä silmään.

Kuntoilu on alkanut taas!

Uimahalli aukesi, kävin illalla vesijuoksemassa pitkästä aikaa ja oli tosi ihanaa!
Kesto: 46.03
281 kcal, 55% fat
max. syke 137, keskiarvo 124

Ei mikään megasuoritus tietenkään, mutta tauon jälkeen tällainen aloitus :)

Huomasin samalla uimahallin uuden jumppalukkarin! Siellä oli ilahduttavan paljon Zumbatunteja, joille voisi mennä. Kamppailen nyt tässä vaan itseni kanssa, olenko huoni äiti, jos lapset ovat tarhassa ja mä menen jumppaamaan? Mutta toisaalta, mä olen tehnyt 24/7 lastenhoitohommaa pitkän aikaa, niin enköhän minäkin ansaitse vähän omaa aikaa ilman lapsia?

Helteiden hellitettyä myös tämä kaveri pääsee juoksulenkeille :)
Pääsin eilen paijailemaan 12 viikkoista jackrusselinpentua <3 Ihana!
 Järki ja tunne vääntää kättä...

Aurinkoista viikonloppua! Tehkää jotain ihanaa...

5 kommenttia:

-M kirjoitti...

vähän söpöt tiikerijutut! et ois sanonu noista peukuista mitää ni en ois edes huomannu. eli ei pistä munkaan silmään. söpöt!

Nzqu kirjoitti...

Kivan näköistä lankaa - välillä noissa pätkävärjätyissä on tosi omituisia väri- ja kuvioyhdistelmiä.

CherryKirsche kirjoitti...

Söpöt tiikerit :)
Söpö hurtta !
Ja joo, olet ansainnut omaa lomaa myös, et oo huono äiskä :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista. olen niistä kovin otettu ja aina on yhtä ihana niitä lukea!

-M: Minustakin tuo setti on aika kiva. Teknisesti ei kummoinenkaan, mutta eikai sen tarttekaan olla? Noiden juttu on tuo raidoitus. Taidan sittenkin polkasta jokupäivä oukunkylään ostamaan lisää tuota lankaa...

Nzqu: Tosiaan pätkävärjätyistä löytyy joka lähtöön vaikka mitä. Toiset kivempia kun toiset. Mun omaa silmää miellyttää värit, jotka sointuu toisiina seikä esim. kovasti tumman ja ihan vaalean yhdistelmät. Mitkä on sun mieleen?

CherryKirche:Kiitti! Paavo on aika symppis ja mukana SUURELLA sydämellä missä vaan :) Juu, niin se on, lomaa tarttee äiditkin!

Nzqu kirjoitti...

Pätkävärjätyissä langoissa tykkään myös yhteensointuvista väreistä/sävyistä, sekä siitä, ettei kuvio "läiskity" liikaa. Tuolleen raidottuvat langat ovat kivoja, niissä säilyy joku rytmi. :)