sunnuntai 1. elokuuta 2010

Irvistelyä

Pikkuneiti Söpöläinen on oppinut irvistelemään. Onpas hauska kun voi vaikka peilin edessä pelotella itseään! Mukaan kuuluu hurja murina.

Mä olen viettänyt tänään ketutuspäivää. Joka ikinen asia mitä tapahtuu taikka ei tapahdu, ärsyttää. Ja pääsin tänään päikkäreillekin, mutta heräsin sieltäkin ihan pihalla ja pahalla tuulella. Johtuisikohan post-päikkäri kiukkuisuus siitä, että mä näin unta, jossa olin Viivi Pumpasen ex- pokaystävän Pezkun kanssa treffeillä syömässä kebabia. Ja mä en edes tykkää kebabista.

Olen tässä muutamina päiinä neulonut niitä miestenjuttuja, joista kyselin viimeviikolla. Aloitan villasukista, lapasista ja piposta. Ja mainittakoon,että tässä rinnalla kulkee myöskin "materiaalikoulutus" sillä koehenkilöllä on ollut vaikeuksia ymmärtää, että nykyään villasukat EI pistele, kaikki lanjat EI KUTITA ja RAAVI. yms.

Pyhäillan kilpailu! Arvaa mikä tämä on. Tunnista rakenne ja kerro vastauksesi kommenttilootaan :)

Myös muut kommentit ja jutut ovat tottakai erittäin tervetulleita ja olen niistä aina kovin otettu.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ööö, toi on villasukkasimpukka, joka on syönyt Yrjölän puuroa.

Siis ei Emppu vaan toi kuva-arvoitus :)

-Henna-

CherryKirsche kirjoitti...

Tuo näyttää ensinäkemältä joltain rantautuneelta vesipedolta, jonka on jo luultu hävinneen sukupuuttoon... :) Toisellakin vilkaisulla se näyttää edelleen samalta. Sitten se tietty onkin joku tosi söpö juttu oikeesti... :)

Estetiina kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Estetiina kirjoitti...

Kiitos molemmille kommenteistanne!

Kyseessä on Paavon aarteista suurin, savustettu naudan henkitorven pala! Tunnistettavalla rakentella ajattelin, että josko joku tunnistaisi ne kurkunpään rakenteet :) Hih! Töihinpaluu mulla mielessä...

Jaiks, kaikkea nuo koirat syökin! Samassa lemmikkikaupassa olisi ollut myös esim. metsäkauriin sydäntä kuivatettuna, mutta en raatsinut ostaa sitä, kun tuli siin söpöt bambit vaan mieleen :/ Ja pupunkorvia. Mun aikana rakki ei saa syödä mitään pupuperäistä, sillä mulla oli joskus ihana kani, joka oli tosi rakas <3

-Muoks- poistin edellisen kommentin lukuisten kirjoitusvirheiden takia! Tässä siis sama kommentti korjattuna takaisin :)