keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

KIPpausta laillisuuden rajamailla

Eilen oli taas neulebileet. Emme päässeet kauniisiin, puistomaisiin maisemiin vaan jouduimme tyytymään karuun raksaan. Onneksi oli suklaakahvia ja muffinsseja!Ensi kesänä otan verrokkikuvat samassa paikassa. Silloin neulomme kauniisti sisustetulla, suojaisalla ja ihanalla parvekkeella. Ikkunoista näkyy upeasti vihersisustettu tienoo. Ja aina paistaa aurinko, muttei ole kuitenkaan paahtavan kuumaa. Ja saatte ihailla täälläkin itseistuttamieni kasvien loistoa. ;) Itse olen (edelleen yhtä) kaunis ja kiinteä, sekä juossut juuri marathonin alle 3.45. Näin se menee.

4 kommenttia:

-M kirjoitti...

oi ku meillä oli lystiä :D
Mun somat töppöjalatki näkyy kauniisti :D
Kohta nähdään!

CherryKirsche kirjoitti...

Näyttää leppoisalta menolta, vaikkeivät puitteet (vielä) olleetkaan sit sitä mitä sitten vuoden päästä... :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kommenteista molemmille!

NeuleBileet on aina tosi mukavat, kivaa neuloa yhdessä :)

Katsotaan nyt, miltä täällä vuoden päästä näyttää, mutta olis niin kovin ihana saada (osata) laittaa jotain nättejä kukkia yms. kasvamaan niin että tää paikka näyttäisi kivalta ja kotoisalta...

Harriet kirjoitti...

Heippa! Löysin blogisi kun olit jättänyt puumerkkisi omaani :) Tässä kirjoituksessa erityisesti innosti ensi vuonna maratonin juokseminen alle 3.45 :) Mun tavoite on seuraavalla kerralla päästä ALLE sen 6h! Hieno blogi sulla, lueskelen jatkossakin. Zumba ja vesijuoksu on lajeja joita olen jo pitkään miettinyt - antaisivat mukavaa vaihtelua juoksemiselle.