torstai 22. heinäkuuta 2010

Neulebileet ulkosalla

Mulla on meneillään uusi projekti elämässä. Sen johtoajatuksena on, että myös mä saan tehdä kohtuullisesti kaikkea kivaa, jos se ei ole haitaksi muille ihmisille. Olen päättänyt vastata kaikkiin kivoihin kutsuihin KYLLÄ (jos juttu on sellainen, että mun on työvuorojen, lastenhoidon ym. puolesta mahdollista päästä). Keskiviikon kiva juttu oli NEULEBILEET :) kahviteltiin sisällä kun termoskannu ei pidä kahvia lämpimänä... Ja ilman kahvia ei suinkaan voi neulebileitä pitää!

Hyvä neulepaikka löytyi ison lehmuksen alta, jonne aurinko paistoi lämpimästi vielä illalla. Ulkona neulominen on oikeasti tosi kivaa! Huippuhyvä KIPpauspaikka on myös vähän naapureiden pihan puolella, mutta siellä saa kuulemma neuloa oikein mielellään :)
Huomaa bilettäjien samankaltaiset langat!Myös Paavo osallistui! Itse asiassa mun täytyy neuloa blogikoirallekin muutama neulepaita. Muistaakseni Garnstudion syksyn mallistossa oli joku alpakkalangasta tehty koitan villapaita ja varmaan niitä löytyy paljon lisää ravelrysta ja googlettamalla. Tuo meidän koira kuuluu siihen sakkiin, joka alkaa palella ja täristä heti kun ilmat viilenee niin se on viisaampi pukea. Vaikka jotkut pitää koiranpaitoja ihan hömppänä, mutta tuolla kaverilla ne on ihan pakollisia.4 kommenttia:

Kristiina kirjoitti...

Kuulostaapa mukavalta, täällä ekaa kertaa...

Estetiina kirjoitti...

Hei, Kristiina! Tervetulotoivotukset :)

Ulkona neulominen on ihanaa!

Nzqu kirjoitti...

Ulkona neulominen on kivaa, kunhan ei tee sitä suorassa auringonpaisteessa hellepäivänä. :) Olette näköjään pystyneet illan viileydessä neulomaan villalankoja; mä olen pitänyt niistä hieman taukoa (eilisiltaan saakka). ;)

Estetiina kirjoitti...

Nzqu: Illan viiletessä oli mukava pyöritellä vähän villalankaa. Tuo neulominen alkoi 20 aikaan, eli silloin oli jo sää sopiva... Täytyy tunnustaa, että kokeilin neuloa villaa myös yhtenä hirmuhellepäivänä täällä sisällä, mutta oli vallan kamalaa kun kädet tuli heti niin hikisiksi, ettei kunnolla pysynyt edes puikot käsissä. Puuvillasekotteesta neuloin helteessä. :)