sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Äidin tyttö

Mikään tai kukaan ei ole niin naisellinen kun 5- vuotias tyttö, kuulemma. Ja matkii kaiken, mitä äiti tekee... Vaatteet sitä on aina kiinnostanut ja yllätyksekseni olen huomannut, että sillä on aika hyvä värisilmä. Kauneudentaju on perinnöllistä?


Aamulla Neiti Näppärä oli valinnut itse itselleen vaatteet ja lainannut omatoimisesti mun kameraa. Sit hän tuli ylpeänä esittelemään mulle, kuinka hänkin on nyt ottanut Päivän asu- kuvia. Hih :D Ja harmitteli, kun ei osaa neuloa muuten kun mummolan neulekoneella. No, ehkä 5- vuotiaan ei välttämättä vielä tarvitsekaan osata?

...Hellepäivinä mun asut ovat olleet tällaisia...Ei pitäsi valittaa, mutta alkaa jo riittää tämä kuumuus. Ulkona ahistaa, vaikka miten olisi veden äärellä ja sisällä se vasta hankalaa onkin. Ja harmittaa, kun on liian kuuma juosta ja uimatadikka on ihan täynnä kukkahattumummoja niin ei kannata mennä sinnekään kuntoilumielessä. Auki olevan liikuntakeskusken tuntitarjonta on surkea ja valivali. Koskaan ei onnaa mikään. Tai sitten minusta on tullut vanhenmiten vinkuva syysihminen, joka on onnellinen kun saa kulkea pipo päässä ja villasukat jalassa.

Neulottu on, iltasella auringon laskettua. Päivitän niitä sitten myöhemmin!


2 kommenttia:

-M kirjoitti...

VOI EIKÄ!!! ihana <3!!! Neidillä on ihan tasan sama toi käsien esentoki ku sulla! Voi myyyyyy! ihana toi muffelihame <3
Voitas opettaa sitä virkkaamaan vaikka saunatakin nauhoja :D

Estetiina kirjoitti...

Joopa... Kauhean tarkkaan se katsoo kaiken mitä tekee. Ja matkii! Saa olla tarkkana, ettei hölmöile liikaa ;D