keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Kesäneulontaa ja muita juttuja

Mä en oikein tiedä, onko nää helteet hyvä vaiko paha asia. Ihanaa kun auriko paistaa ja voin käyttää kirppareilta haalimiani ihania kesämekkoja ja muita hellevaatteita mutta täällä kämpässä on usein tuskastuttavan kuuma julkisivuremontin takia! Tiedän, ei sais valittaa kun viimeistää kolmen kuukauden kuluttua on taatusti kylmä... ja saan pukeutua neulomiini villasukkiin, pipoihin, kämmekkäsiiin ja huiveihin.   Mutta onneksi lähellä on leikipuisto, jossa on kahluuallas eikä tuo maakuoppa, jonne voi mennä rantaelämää viettämään ole niin kovin kaukana :) Viikonloppuna taidan nauttia ennätyshelteistä oikein urakalla, lasten kanssa. Aamusta heti voisi mennä stadikalle ja sitten päikkäreiden jälkeen rannalle! Tai olla menemättä jos siltä tuntuu.Neuleinnostus on taas palannut! Se katosi kuin alaman iskusta kesäkuun alussa ja palasi juhannuksen tienoilla takaisin. Olen puuhaillut pipoja lapsille ja itsellenikin. Laittelen kuvia sitten, kun saan setit kokonaav valmiiksi. Ja neulebileitäkin vietettiin, pitkästä  aikaa. Mukavaa :)


Viikonloppuna kävin vanhempieni luona ja äippä oli neulonut itselleen aivan ihanan pipon, joka tuntui päässä tosi mukavalta!  Yritin vongata sitä itselleni, mutta sain puikot käteen. Lankakerä mulla oli itselläni mukana :)

Kahvi, viimerit ja seuratekee neulomisesta entistäkin mukavampaa!

Tuo ihana pipo on uusimmasta Ullasta (http://www.ullaneule.net/) ja malli on Virtauksia. Suunnittelija on ajatellut sen sytomyssyksi, mutta toki se sopii kaikille muillekin. Siinä on aivan ihana kuvio! Lisäysten tekemisessä oli hankaluuksia, kun laskin silmukat toistuvasti väärin, mutta kun sain laskut onnistumaan alkoi nätti kuvio muodostua varsin nopsasti :) Ja nyt neulon jo toista virtauspipoa. Kuvat tulee myöhemmin!

Ihanat varpaat!

Kivaa keskiviikkoa!

8 kommenttia:

-M kirjoitti...

VOU! ihania kuvia! Rupesin kattoo et mikä toi "ruskee kerä jos on tollasia laikkuja" on..tajusin et se on se sun jätskikippo xxDDDD
Mutsin kädet on hienot. siin on ihana tunnelma! voin kuvitella hetken. "otat kato sit tästä tän vaan näin ja sit noin ton tuolta, ihan helppoa, kyl sä osaat"
Munki pitäs opetella tollasia hinoja langankiertoja. Se on mulle jotenki ihan ylitsepääsemättömän hankala temppu!
no,lieksan matkalla on aikaa xD

sanna kirjoitti...

innolla odottelee kuvia uusista ja tulevista pipoista:)
hei niin kysymysjuttuun tulikin tästä mieleen jotain mitä kaipaisin!! voisit laittaa ohjeita jostain:)
esim perus pipot ym..
mulla on aina summassa laitettu silmukat ja tulee
liian kireitä tai isoja
tai liian pitkiä tai matalia pipoja..
ja kämmekkäiden ym ohjeita... pliis:)

Estetiina kirjoitti...

-M: Saako nuo sinun luona otetut kuvat olla paikoillaan? En älynnyt kysyä lupaa... :/ Juu, parempi kuva olisi tullut hetkestä ennen kuvan ottamista, kun en millään saanut onnistumaan. Tuo Virtauksia- pipo onnistuu, kun osaa tehdä langankierron, neuloa kaksi yhteen, ylivetokavennuksen ja nurjan silmukan. Ja laskea. Mulla kosahti siihen. ;)

-Sanna: Kiitos, olet ensimmäinen joka kertoo jotain, mitä tänne haluaisi :) Minkä kaikkien kämmekkäiden ohjeet haluaisit? Vai naputtelenko kaikki? Olisko jostain tietystä täällä olevasta piposta toivetta?

Unaja kirjoitti...

Ihania kuvia, kiva kesäinen tunnelma välittyy hienosti. Ja nuo varpaat on Suloiset. Neulebileet kuulostavat myös hauskalta :D

-M kirjoitti...

juu saa olla xD

Estetiina kirjoitti...

-Unaja: Kiitoksia! Neulebileet on hauskat ja pidetään niitä viikon/parin välein tai fiiliksen mukaan. Seurassa on mukava neuloa :)

-M: Ok :D

-M kirjoitti...

rupesin miettii et onko noi Jn vai En varpaat? Tärkeä info xD

Estetiina kirjoitti...

J:n