perjantai 23. heinäkuuta 2010

Lapsivapaalla

Ihanaa! Molemmat tyttöset ovat yökylässä mummolassa. Lasten saaminen on ollut parasta, mitä naiselle voi elämässä tapahtua, mutta välillä äitikin kaipaa hengähdystaukoa arjen pyörittämisestä.

                              Tänään ollaan kierrelty vähän kaupoissa ja haettu raksaintoa näistä...

Bauhausissa oli ihanaa muumitapettia. Tekis mieli tapetoida sillä tyttöjen huoneen seinät malaamisen sijasta. Ikkunaan vaaleanpunaiset verhot ja kattolampuksi se viime kesänä Isosta Ruotsalaisesta ostettu "lasten kattokruunu". Lisäksi Stockmannilla oli muumi- säkkituoleja, joka voisi olla kanssa aikas kiva... Mutta onko muumit (vaikkakin vähän tyylitellyt) ennenpitkää ärsyttäviä? Ja voihan lasten huone olla "lapsellinen"... Voihan? Miksi itse asiassa pikkulasten huoneesta pitäisi tehdä varhaisteinarin kokon näköinen paikka? Lapsuus kunniaan. Muumit tulee meille :)


Meillä vietetään viikonloppuna synttäreitä. Päälle sankarittarelle laitetaan tälläinen mekko:Eikös olekin tosi ihana? Ja sopii mainiosti meidän tyylitietoiselle pikkuneidille.

3 kommenttia:

sanna kirjoitti...

mullakin on huomenna hyvin ansaittu yhden illan vapaa:) tiedossa siis shoppailua ja syömistä hyvässä seurassa, ihanaa:)

minä näin kans muumitapetin ja muumiboordeja oli kans (super kalliita)..
tykkäsin musta valkoisista, en muista!!
älä koko huonetta muumilla vedä. riittää yksi seinä ja yksi osa, esim lipaston kohta korostettuna ja lisäksi jotain muumitekstiiliä..

sanna kirjoitti...

ainiin ja vielä yksi vinkki..
lapsellista saa olla mutta ne kannattaa mieluummin olla tekstiileissä ym vaihdettavissa ja isot pinnat aikas neutraaleina pitää niin huonetta ei tarvi uusiksi laittaa sitten sille teiniksille..

Estetiina kirjoitti...

Sanna, Toivottavasti oli onnistuntu vapaailta :) !

Olet oikeassa, kannattaa varmaan verää muumilla vaan se yksi seinä. saattaa tosiaan olla, että teini-iän tiimellyksessä pikkumyy soitelisi kirkkoveneellä ka papalla kasvaisi tatti otsassa...