keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

KIPPausta

                               Ai minne sä olet menossa kippaamaan? Meetsä baariin vai terassille? 

HiH, söpöä. Enhän mä minnekään baariin ole menossa, vaan ulos, kesäiltaan neulomaan :) Ja kannatti mennä. oli tosi ihanaa! Seuraavalla kerralla täytyy ottaa eväät mukaan niin voi mummoilla oikein kunnolla. Täällä kodin lähistöllä on paljon aika kauniita puistoja, joissa on hyväkuntoiset nurmikot, kallioita, penkkejä polkujen varressa ja suuria puita, joiden alle voi hyvin leiriytyä. Eli oikeastaan kippaajan paratiisi. Oikein ajattelin, että kun pienempi neitonen menee harjoittelemaan päikkärissä leikimistä, kippailen siinä lähistöllä yhden ihanan lehmuksen alla ja juon kahvit. Ja kotitalon pihaltakin keksin kippauspaikan. Oikeastaan se on vähän naapurin puolella, mutta kuulemma sinne saa ihan mielellään mennä ja paikka on miellyttävän varjoisa paahteellakin.
     

Mulla on ollut viimeaikoina vähän huolia. Tavallisesti urheilen murheet pois, mutta nyt on ollut niin kuuma, etten ole päässyt pääntyhjennyslenkeille. Ilokseni huomasin, että virkkaus ajaa ihan melkein saman asian. Pylväitä syntyy ja pää tyhjenee... Aika meditatiivista hommaa.


Kippausreissulla sain valmiiksi tyynynpäällisen, joka on isoin virkkaushommanin IKINÄ. Nyt pitää vaan ommella saumat yhteen ja askarrella huovasta muutama kirjain. sit on valmista ja mun uudella punaisella sohvallani on ensimmäinen uusvanha sohvatyyny. Mä ajattelin virkata muutaman tyynynpäällisen lisää tuon valkoisen kaveriksi. Haluan, että mun innostus käsillä tekemiseen näkyy myös täällä kodissa. Itsetehdyistä jutuista tulee kodikkuutta.


Koska olimme luonnossa, kohtasimme myöskin luontokappaleen, joka nappasi lankakeräni! Maija ei ole kuulemma koskaan ollut aikaisemmin kiinnostunut langoista, mutta nyt se sitten kirmasi mun kerän kimppuun. Omistaja oli tosi nolona kun siltä karkasi koira, mutta sattuuhan sitä. Sitäpaitsi Maija oli oikein iloinen koiratuttavuus, jota ei oltu varmaan koskaan rapsutettu, ainakaan masusta. tai ehkä joskus, että teitää mitä se on, mutta vaan siis sen yhden kerran...

Olin yhden blogin 200 klikkaaja, sain palkonnoksi tossut. Ihanat! Kiitos vielä kerran!

Parasta just nyt:
- Sain eilen apua ihanalta naapurilta ja hänen perheeltään
- Nukuin viimeyönä 6 tuntia putkeen!
- Aamukahvit lämpimänä
- Kohta lähdetään ulkoilemaan
- Löysin CAT- outletista lähes täydelliset kengät!

Ei kommentteja: