lauantai 2. lokakuuta 2010

Neulejuttuja


Ihanan raikkaat syysillat on houkutellet blogikoira Paavoa ja mua pitkille lenkeille. Viimeviikolla kuntoiltiin 40 kilomertin verran ja sitten onkin mukava lötköttää villalankakerän päällä. Mä olen aina ennen tätä luullut, että langat on kissojen mieleen, mutta kyllä ne näemmä sopii myös koiralle.Löysin ravelrystä kaulurin ja muutaman pipon, jotka täytyisi neuloa. Nuo pitsipipot näyttää edelleen mun silmiin niin tosi ihanilta :) Ja kaulurit on muuten vaan käytännöllisiä, varmaankin. Yhden olen saanut neulottua, mutta monta on suunnitelman asteella.

...Tässäkin kirjassa on kaikkea kivaa, jotka odottavat puikoille pääsyä. Eihän villasukkia ole koskaan liikaa, eihän?Valmiiksi asti olen saanut neulottua Adalmiina- pipon itselleni. Alkuperäinen ohje löytyy ullaneuleesta, mutta muokkasin tätä mallia hieman ja tein sen aikuisen päähän sopivaksi. Lankana käytin Novitan Tennesseetä jota meni näppiarviolla noin 50 grammaa. Vähän kyllä vierastan tätä väriä, mutta kyllä tähän varmaan tottuu...

Melkein valmiina on myöskin lohikäärme ja rupikonna. Ne esittelen sitten vasta myöhemmin :) Nyt mun täytyisi sitten vaan kaivaa jostain ohje virkattavaan pöllöön. Siis sellaiseen, jonka voisi laittaa vaikka rintaneulaksi. Ravelrystä varmaankin löytyy.

Seuraavassa päivityksessä shoppailuasiaa!

4 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Ravelry on kyllä hyvä! Mä olen hakenut ohjeita myös langan perusteella, eli jos mulla on lankaa enkä tiedä mitä siitä tekisin, niin katson että mitä muut ovat siitä tehneet. :)

Virkattu pöllö kuulostaa kivalta!

Estetiina kirjoitti...

Heippa, Nzqu!

Tuo langan perusteella hakeminen kuulostaa hyvältä jutulta, täytyypä kokeilla itsekin :)

Vaaleanpunainen nonparelli kirjoitti...

Kiva kun piipahdit blogissani, tulin nyt sitten vastavierailulle!:) Mukava blogi sinulla!:)

Estetiina kirjoitti...

Kiitos! :)

Tule toistekin.