lauantai 30. lokakuuta 2010

BlingBling

Näpertelin joutessani valmiiksi tyttösten kimmellyspipot.

Idean pipoista sain Linnanmäen valokarnevaaleilla, jossa jollain aikuisella naisella oli päässään ihana kukkapipo. Harjoittelin  tytöille ensin ja tässä jonain iltana teen sitten aikuisversion tästä piposta :)

 Suuntaa- antava ohje löytyi Mohairmetsä- blogista; http://mohairmetsa.blogspot.com/2006/10/kimallepipo.html .

Kun tarkemmin katsoo tuota ohjetta, niin saattaapa ollakin, että se ihastelemani pipo oli tehty juuri tuolla ohjeella!Lankana käytin jotain ikivanhaa Novitan akryyli- puuvillasekoitetta, jota meni suunnilleen kerän verran eli 50 grammaa yhteen pipoon. Omani ajattelin tehdä jostain villalangasta, lämpimyyden takia. Ja sitten voisi tehdä ikäänkuin samaan settiin lapaset, jossa olis samat kukat kämmenselässä kun pipossa otsalla. Ja voi että, miten olisin varmaan kaupungin kaunein nainen, jos liihottelisin kauniina talviaamuna kukkapipossani ja täydellinen NoaNoan takki päälläni pitkin aamusta kotiseutua hyvin nukkuneena, kauniisti meikattuna ja hyväntuoksuisena kohti työpaikkaani jossa kaikki olisi niin kovin ihanasti.

 Toiveajattelua :) Lähdetäään siitä, että se täydellinen takki on vielä kaupassa ja maksaa 300 euroa (!) ja varmaan mun määräaikainen duunikin loppuu vuodenvaihteessa kun olen nyt kipee. Mutta ainahan sitä haaveilla saa!


2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kaunis pipo ja ihana pipon omistaja.

Estetiina kirjoitti...

Kiitoksia! :) Pipon omistaja on aikas söpö ja oikein blingbling- henkinen. nyt in suunntteilla heijastava hame ettei jää pimeällä fillarin alle...