maanantai 1. marraskuuta 2010

Parantumaton shoppaholisti?

Kävin päivällä taas hoivaamassa kirpputoripaikkaani ja ilahduttavasti oli lähtenyt meidän vanhoja vaatteita ja tavaroita liikkeelle. Kivaa :) Muutama sellainen juttu, josta ajatteli, että se muudään varmaan heti, oli vielä hyllyllä ja sitten taas sellaisia juttuja, joista ajattelin, että menee varmaan heti, ei ollut enää näkyvillä.

Kun viikkailin lasten vaatteita, joku nainen tuli siihen pienen tyttärensä kanssa. Tyttönen katseli turvaistuimesta isoilla silmillä ja seurusteli minunkin kanssa. Hänen äitinsä vaikutti kanssa tosi mukavalta tyypiltä ja löysi sieltä mun hyllyiltä monta uutta mekkoa tyttärelleen, joka oli vielä mun kaima! Mun nimisiä pikkutyttöjä on ihan valtavasti nykyään ja se on hienoa. Hyvä me! Oli tosi kiva nähdä, kenelle mekot menee ja niistä oli iloa sen tyttösen äidille. Kaikki voitti.

 Ylläriksi mun vaatteíta oli mennyt kanssa kaupaksi melkein kaikki. Ja nyt kun kaappi on taas vähän tyhjempi, täytyy hankkia täydennystä tilalle. Tai ei kyllä oikeastaan tartte, mutta jotain kivaa olis kiva. Ja sitäpaitsi, mun maku on tässä muutaman vuoden sisään muuttunut jonkin verran, niin päivivtys ei olisi lainkaan pahasta. Kirpparilta olen toki kantanut kaikenlaista, mutta silti...

Play.com- nettikaupasta löysin tällaiset vaatteet, jotka varmaankin olisi toooosi tarpeelliset ja kivat.
Jostain syystä, olen ihastunut tuollaisiin vähän pidempiin neuletunikoihin. Erityisen kivoja ne on musta pillifarkkujen tai legginssien kanssa. Ja takin kuuluu olla pitkä. Ajattelin, että tuo on sopivan neutraalin värinen, mutta ei kuitenkaan liian plaisku ja erilaisilla asusteilla sitä voisi muokata vaikka miten..

Ja mulla on myös muutamia saappaita, jotka varmaan olis passelit suon kanssa. Saappaiden alla olevat pitkät villasukat, joista näkyy soma pitsi (mielellään virkattu) on kanssa mielestäni nättiä.

Asusteita tuolla play.comissa oli kanssa vaikka mitä, mutta en periaatteesta osta pipoja ja lapsia, kun niitä on niin mukava tehdä itsekin. Ja teollisista saa hyviä ideoita.

 Asusteista puheenollen, sain tänään suunnilleen viikon lainaksi ihanan Boutigue knits- neulekirjan. Joka kerta, kun sitä katsoo, tulee eteen joku ihana uusi juttu, jonka voisi neuloa. No, ainakin muutaman jutun koitan saada tässä viikon aikana tehtyä. Jotain iloa tähän sairasteluun :) Jurppii, kun olen vieläkin tässä akuuttivaiheessa enkä paranekaan silmänräpäyksessä, niinkun olisin toivonut.


5 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kivoja vaatteita. Tuo villatakki näyttää lämpimältä. Samaten takki. Ja tuo pitkä tunika on kaikein huipuin.

CherryKirsche kirjoitti...

Hauskaa, että menevät kaupaksi kirppiksellä :) Kiva myös tuo kohtaaminen asiakkaiden kanssa, henkilöityi puolin ja toisin kauppatapahtuma.

Toivottavasti parenet kuitenkin pian, ettei viivästy "suunnitellusta" enää kovin paljon. Mutta ajattele, että kuitenkin paranet. Ei ole sellasta sorttia etteikö ajan kanssa menisi ohi :)

Kivoja nettivaatteitakin olet bongannut. Käy joskus vaikka tollasellakin sivulla: http://www.green-house.com/fi/kotikutsut/kuvasto/kuvasto.html

Mä myyn noita harrastuksena, jos haluat niin saat multa nettikoodin, millä saat itse tilattua netin kautta ja 20% alella.

:)

Estetiina kirjoitti...

Enkulin käsityöt: Kiitti :) Minustakin noi on niin kivat. Kyllä houkuttelisi tilata...

CherryKirche: No joo, olen aika yllättynyt, miten hyvin ne on mennyt siellä kaupaksi. Tänäänkin kävin viikkaamassa ja siistimässä sitä paikkaa niin ilokseni huomasin, ettei sitä siistimistä nyt enää paljoa olenkaan. Ja hyvä niin :)

Olet aivan oikeassa, että aika auttaa koko lailla kaikkeen. Ongelma vaan on, etten millään malttaisi odottaa...Mutta nyt vaan täytyy.

Kävin pikaisesti noilla sivuilla! Ihana oli se musta hame, jossa on vähän kimallusta ja muutakin mukavaa siellä oli. Olisin kovin iloinen siitä koodista. olisiko mahdotonta saada se vaikka tän mun blogin sähköpostiin, joka on www.estetiinapuikoissa@luukku.com

CherryKirsche kirjoitti...

Juu, siel on :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitti :)