sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Lapasia

Viimeistelin ihan itselle neulomani lapaset. Mitään uutta ja ihmeellistä tai ennen keksimätöntä näissä ei ole. Pääasia on, että näpit pysyvät lämpiminä. Lasten lapasiin on muutamia prinsessa- aihesia ideoita ja Hello Kittyäkin voisi kokeilla, mutta kannattaakohan sitä nyt kummosiakaan lapasia alkaa tekemään varsinkaan isommalle tyttöselle joka hukkaa niitä lähes päivittäin. Olisiko jollaikin hyvää vinkkiä, miten eskarilaisen muistia saisi virkistettyä...? Vai opettaako pakkanen ?


Raidalliset peruslapaset on neulottu Novitan ohjeilla saman firman kyyhky- langalla. Isosta kerästä jäi jäljelle reilusti yli puolet, eli lopusta saisi varmaankin lyhytvartiset villasukat itselle vai pitäisiköhän neuloa taas pari hukattavaksi?
Pöllöset huhuilevat myös mun käsissä. Nämä on neulottu Novitan vihreästä Isoveli- langasta ja tuntuvat tosi hyviltä kädessä. Lisäksi olen tosi tyytyväinen näiden lapasten peukalosta :)

Tuota pöllöä on sovellettu myös ainakin pipoihin ja kaulaliinoihin ja mukavalta näyttää niissäkin! Eilen päähäni pälkähti tehdä "rakastuneet pöllöt"- tyylinen juttu. Pipossa se saattaisi olla kiva... Vähän niinkin lovebirds muttei niin "tavanomainen" :) Täytyy kehitellä ideaa.


3 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Kivoja lapasia, varsinkin nuo pöllöt... peukalot ovat hauskat ja erilaiset.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Sielläpä ollaan oltu ahkeria. Upeita lapasia.

-M kirjoitti...

Pöllöt on ihanaaaaat. Onneks mulla on melkeen samanlaiset ;)
Millos passais NeuleBilettää?