torstai 11. marraskuuta 2010

Marraskuun keksintö

Meillä virtaa prinsessaenergia. Mitä enemmän hulmuavahelmaisia hameita ja kimmellystä, sitä parempi. Harmillista, että syksy ja piemys on täällä taas, eikä ulkona voi olla hameessa, vaan päälle pitää pukea kaikenmaailman kura- ja toppavaatteita. Heijastimet on harmillisia, sillä ne jää kiivetessä herkästi kiinni. Ja aika harvassa lastenvaatteessa on PALJON heijastimia. Vastaiskuna tälle kaikelle tein "elämää suuremman" keksinnön.

                       ...Heijastinhame!


Lapsen makuun. Kaunis ja käytännöllinen. Sopii käytettäväksi sekä toppavaatteiden että kurahousujen kanssa. Ja varmasti näkyy sekä autoilijoille että pyöräilijöille. Meidän pikkuneiti kun ei suostu rattaisiin kun ihan väkipakon edessä ja täälläpäin liikkuu aika paljon pyöräilijöitä. Suurin osa tottakai ajelee varovasti ja väistää lapsia automaattisesti, mutta eivätpä ne tiedä väistää, jos eivät mitään näe. Helmat heilumaan niin johan näkyy :)

3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi jukara kun ihana idea.

CherryKirsche kirjoitti...

Hauska idea - eikä pelkästään hauska vaan myös hyvin hyödyllinen :)

Estetiina kirjoitti...

Kiitoksia :) Vaikuttaisi siltä, että tuo toimiikin ihan hyvin, eli näkyy pimeässä. Nähtäväksi jää, miten kauan tuo tylli kestää, jos se pitää laittaa talvella mäkeenkin päälle. Mutta kestää mikä kestää, eipä tuossa montaa minuuttia mennyt ommellessa.