tiistai 9. marraskuuta 2010

Sydämiä pakkaseen

Käyn aina sillontällöin katselemassa lastenvaateblogeja. Niitä, joissa äidit kertovat shoppailustaan kaikenlaisissa ihanissa putiikeissa. Mulla ei ole varaa niissä ikinä käydä, mutta mitä sitten ? Niitä saa kyllä ihastella ja jonkun mukavan kommentinkin  saatan laittaa. Ei se ole keneltäkään pois.

Minäkin shoppailen mielelläni ja katsin, että kaikki sopii ja on sävysävyyn. Ostopaikkana mulla on useinmiten kirppis sillä nuo daamit ovat sellaisia sottapyttyjä, että kyllä riipasisi liikaa mamman sydäntä, jos mustikkasopat kaatuisi parinkympin puserolle taikka liukumäen mökin katolta pudotessa puolentoista sadan eruon haalari syyhkäytyisi rikki...


Olen hamstrannut tyttösille talven varalle aika kunnioitettavat määrät toppavaatteita. Ja kengät havaittiin aamulla liian pieniksi. Siispä kenkäkauppaan. Takin tilasin postimyynnistä jo hyvän aikaa sitten ja pipon neuloin kesällä.


Oikeastaan tämä sydänsetti syntyi vanhingossa. Cupcaken juttuja olen ihastellut muutaman vuoden. Pipon sydän oli ihan puhtaasti kokeilujuttu kun halusin testata, osaanko virkata jonkun muodon. Ja Tyttösen "Uggit" oli liian pienet ja lähiostarin kenkäkaupasta löytyi eilen tuollaiset sydänkuvioiset.


Miksei näitä voisi olla isompia? Suurin koko oli 35.

Minusta nämä vaatteet on tosi söpöt. Eihän talvivaatteissa tarvii aina olla jotain lumihuitaleita?

Viettäkää ihanaa iltaa <3

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihania sydämiä. - ja heijastinkin paikallaan

Estetiina kirjoitti...

Moikka :)

Minusta kanssa nuo sydämet on symppiksiä. Tykkään!