lauantai 20. marraskuuta 2010

Söpöilyä ja hys-hys neuleita


Paavon kuonoon tarttui sydäntarra. Söpöä <3

Pikkutyttönen vietti tänään elämänsä tähtihtkiä, kun laitoin hänelle elämänsä ensimmäostä kertaa kynsilakkaa. Niin kaunista. Niin ihanaa. Eihän vaan pyyhitä pois? Söpöä <3
Isommalla tyttösellä on tassu paketissa. Suuri surku siitä tuli, mutta kun huomattiin, että paketti näyttää vähän pitsiseltä, niin johan helpotti olo. Jos löytäisin vielä paketin koristeeksi vaikka jotain prinsessatarroja...Mä olen virkistänyt itseäni ostamalla ihan ikiomaksi muutaman neulekirjan. Näiden parissa sitä varmaan vietähtää tovi jos toinenkin ja Estetiinan neulepäivitykset ei ole ihan justiinsa loppumassa.

Puikoilla on kaikenlaista. Aloitettu vähän sitäsuntätä ja päässä surraa suunnitelmia, mitä "pitäisi" vielä tehdä. Olen aika innostunut ja ajattelin, että tänä vuonna koitan tehdä sukulaisille joululahjat itse. Huiveja , villasukkia, pipoja ja sensellasta. Niitä aina tarvitaan.3 kommenttia:

-M kirjoitti...

Voij eij tota empsun ilmettä! Ihana!
Mitä myyskälle on sattunu?

Estetiina kirjoitti...

Moikka !

Empsu on kauneidestaan onnellinen :) Kynsilakkaa ja kaikkee. Monta kertaa se on käynyt toimittamassa, että eihän pyyhitä pois. Aiemmin illalla kaunistauduttiin taas. Pestiin tukka shampoolla, joka "haisee tuoksulle, inanaa" sekä varpaat hausulisaippualla. Ei paha?

Myyskä leikkasi veitsellä itselleen haavan peukalon tyveen, jonka sit itse suljin kun en "viitsinyt" muutaman knopin takia viedä... Päälle laitoin tuon paketin et se vähän suojais.

Koska neulotaan?

CherryKirsche kirjoitti...

Paavo on oikein sydämellisen näköinen :)