sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Syksyistä shoppailua

Vuodenaikojen vaihteessa tuntuu hyvin tarpeelliselta uudistaa vähän vaatekaapin sisältöä. Vaatteet, joita viime syksynä käytti täysin tyytyväisenä tuntuu jotenkin tylsiltä. Tai siis ne tuntuu, mitä on vielä jäljellä. Aika paljon omiakin vaatteita olen myynyt kirpputorilla ja hankkinut sitten uusia tilalle.

Tällä viikolla kirppuilin kaksi kertaa, viikolla itsepalvelupaikassa yhden mun kaverin kanssa ja sitte lauantaina äipän kanssa Myyrmäkihallissa. Ja kaikkea kivaa löysin. Lapsille on välikausivaatteet ja talvivaatteetkin hankittu jo kesällä, joten voi keskittyä omaan garderobiinsa.


Tälläiset mielestäni mummomaiset paidat on tosi kivoja käyttää. Villatakin kanssa tai vaikka niin, että laittaa alle topin tai jonkun trikoopaidan. Näitä löytyi sitten useampia, kaikki pääsi mun vaatekaappiin.Villatakit ja erilaiset neuletunikat on mukavia.


Ja voih! Kauniinvihreä tuo kuva vääristää ihan mielettömästi neuletakki tuli mun mukaan.Trikoopaitoja ja toppeja...
...Muutama syksyhame tarvitaan...


Lauantaina tein varmaan yhden kaikkien aikojen parhaimmasta kirppislöydöistä! Ihan uuden Kippari Kalle- hupparin jossa on mun suursuosikki, Olivia :) Tämä kaunokainen oli ensin jonkun tiukkanutturaisen tädin käsissä, joka ei ollut tyytyväinen myyjättären pyytämään muutaman euron hintaan (pöh! Ilmaiseksiko pitäisi vaatteitaan jakaa ?) ja murmutti kun tuossa on nuita hipleitäkin... No voihan. Jos yksi ei tykkää, niin toinen tykkää enemmän. Kun täti oli murinansa murissut, nappasin saaliini, maksoin myyjälle ja jatkoin shoppailua yksi ihana huppari rikkaampana.


  
Eiks olekin aivan ihana?

Lempeää lokakuuta!

2 kommenttia:

-M kirjoitti...

MÄ OON NIIN KATEELLINEN TOSTA HUPPARISTA!!!!! IHANA!!! kaks eruoo!? Huhhuh!! Toi valkonen mummopaita on ihana. epistä. mä vaan hajoilin duunissa ja te teitte tollasii hienoi löytöjä. möh.

sanna kirjoitti...

voi vitsi mitä löytöjä!
vihreä kateus asustaa täälläkin.