maanantai 4. lokakuuta 2010

Pipoja kierrätysmateriaaleista

Surauttelin tänään muutaman pipon viileiden viimojen varalle. Kankaat on mikä mistäkin; vanhasta jumppatopista, t- paidasta, kesähameesta. Itsessään nuo silputut vaatteet oli menettänyt jo muotoaan tai ainakin niitä oli käytetty jo kyllästymiseen asti mutta kangas oli silti napakkaa ja pitänyt kuosinsa hyvin.
Näinkin voi kierrättää...


 
Poikapipot on tälläiset, hiphop-malliset. Tein vuoresta tarkoituksella pienemmän, että se istuisi paremmin päässä. Muistaakseni tätä samaa kikkaa lötköpipojen kanssa oli käyttänyt joku lastenvaatemerkki, en vaan saa päähäni, mikä se oli.


Kukkapipo pieneen päähän :)Mulle itselleni myssy vanhasta paulakukka- topista. Tein toisenkin, joka on tuossa isossa kuvassa, mutta pikkukuva on kadonnyt mystisesti jonnekin. Tuskinpa se nyt niin haittaa.

Hurraa, täänään on maanantai- ilta ja se on melkeinpä viikon paras hetki. Mulla on uimakerho :) Eilisen toivot kokoontuvat kellumaan kauniisti ja juttelemaan mukavasti.

Polskis ja mukavaa iltaa kaikille !

5 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa kivoja pipoja. Tuo pääkällopipo on suosikkini.

CherryKirsche kirjoitti...

Mäkin tykkään erityisesti tuosta hymyilevästä pääkallokankaasta. Kivoja oot tehnyt !

-M kirjoitti...

mun lemppari on kans (yllätysyllätys) toi pääkallo. sekä paulakukka..ihania!

Ranu kirjoitti...

Ihastuin täysin tuohon kukkapipoon <3

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista, yhdessä ja erikseen :)

Hih; mun oma suosikki on myöskin tuo pääkallopipo, joka on siis tehty mun vanhasta jumppatopista. Pällopää täällä meillä kuitenkin halusi sen omaan käyttöönsä, niin taivuin. Pikkuisen sitä kangasta jäi, ajattelin kokeilla lasten versiota pääkallosta. Mutta voiko pikkutytön päähän laittaa pääkallopipon jos muuten on ihan vaaleanpunaisissaan. Tai toisaalta, miksi ei voisi?