keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Pipotehdas pyörii taasPyörittelin tänään taas pipotehdasta. Teemana mulla oli poikapipot. Materiaalit on  kierrätettyjä, eli muutama vanha t- paita pelastettiin jälleen elämälle. Ja maailma kiittää. Tai toivottavasti ainakin pipon käyttäjä.

Nyt kun olen ommellut paljon pipoja, voisin seuraavaksi kokeilla tehdä lapasia. Kodin lähellä on yksi ihana kierrätys/ lastentarvikekauppa, joka myy aikuistenkin koossa trikoolapasia. Ne on ihania, mutta ihan älyttömän kalliita. Ei millään raski ostaa, mutta voisi kokeilla millaiset saisin itse tehtyä. Joitain moiden tyttöpipojen materiaaleja on vielä jälkellä, et hyvällä tuurilla saisi samaa kuosia pipon ja hanskat :)


Poikapipoja matkailuteemalla.Pääkalloja aina tarvitaan!


Soprttiversio.

Fire- pipo puutuu, tottakai mutta saa nyt puuttuakin. Tällä tietokoneella taitaa olla PMS- päivät kun mikään ei onnistu ja kuvia katoaa mystisesti bittiavaruuteen. Oivoi.

EDIT: Pipot myynnissä hintaan 10€ / kpl.
Jos kiinnostaa, otathan yhteyttä:

4 kommenttia:

CherryKirsche kirjoitti...

Sähän oot hurjaks ruvennu :) Hienoja ovat, oikein. Toi New York pisti erityisen hienona silmään. Mitä sä näillä kaikilla teet, myytkö jossain vai onko sulla iso suku :)

Estetiina kirjoitti...

Moi :)

Kunhan ompelin vaan. Löysin ison pinon mun mielstä hyvää trikoota olevia t- paitoja niin ajattelin, että jatkan urakkaa. Hih! Hyvä ajatus tuo myyminen. Taidan toteuttaa sen!

Mulla on 4 sisarusta ja pipofani siippa, joten käyttäjät löytyy jos myyntihomma ei onnaa :)

enkulin käsityöt kirjoitti...

Voi että saat paljon aikaan. Upeita pipoja.

-M kirjoitti...

ounou! Sä silvoit ton yhen punasen paidan! Mulla oli se jo käsissä yks päivä mut en sit kumminkaa ottanu sitä! Kyllä nyt Vn paidat sai kyytiä :D