sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Sunnuntai

Joskus on niitä päiviä, kun tuntuu ettei vaan kerrassaan oikein starttaa. Aamulla suututti, kun pikkuneiti heräsi TAAS liian varhain ja TAAS piti herätä puuroa keittämään, joka piti huijata Maisan avulla pikkukitaan ja isompi tyttönen  TAAS mörmötti muuten vaan. Oikei ajattelin, että parasta mitä mulle voisi tapahtua on, että joku veisi nuo lapset muutamaksi päiväksi jonnekin. Ei sitten minullekaan tule mieleen mennä aikaisemmin nukkumaan, että ei sitten aamulla niin kovin väsyttäisi. Eipä ei...
Aikani surkuteltua ajattelin, että lenkkeilen harmistuksen pois. Se auttaa. Jos ei joka kerta, niin ainakin useinmiten. Ja mulla on vielä uudet juoksukengät :)

 Jokupäivä käyn intersportista ostamassa sellasen simppelin juoksutietokoneen kun vanha sykemittari kuoli puolimaralla. Sukulaisila on sellaisia  ja vaikuttavat olevan näppäriä. Vai meneeko tämä jo hifistelyn puolelle? Toisaalta, saattaisi innostaa liikkumaan vieläkin tehokkaammin kun tietäis vaikka miten paljon kaloreita se kuluttaa. Tai oikeastaan, mitä hyötyä siitä on? Pääasia liikkumisessa on oma hyvä olo ja terveenä pysyminen. Ja ehkä ihan vähän itsensä ylittäminen ;) 

Lisäksi mulla on maailman sympaattisin ja aktiivisin lenkkikaveri. Se ei peru juuri koskaan, vaikka olisi ollut miten rankka päivä tai sataisi viistoon mitä tahansa. Ukkosella se ei suostu lähtemään. Eilen illalla mentiin melkoisessa sateessa, mutta iloisina.

Välillä tuolla juostessa tulee vähän hassu olo, kun jotkut koiran kanssa lenkkeilijät juoksee sellaisen ylvään noutajan tai paimenkoiran kanssa. Mulla on pieni,innokas rottaterrieri jolla on nimeroa liian isot korvat! Mutta se nauttii juoksemisesta suunnattomasti ja osaa niin nätisti mennä tasatahtia, niinkun se vaan noilla töpösillä jaloilla on mahdollista. Ja hyvin se jaksaa. Melkein 20 km ollaan tänä viikonloppuna juostu.


Näillä herkuilla Paavo jaksaa juosta... Yrjölänpuuroa ja luita. Nam.

Päivän asu:


Keltainen tunika ja caprifarkut.

...ja tukkaan laitoin rusettipannan :)

Illalla neulotaan, eli huomenna taas neulejuttuja.

Suloista sunnuntaita !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan mulla vähän nälkä ku toi yrjölänpuuro näyttää tosi herkulliselta? xD
-m
ps. NB?

Estetiina kirjoitti...

Yrjolänpuuro on kuules tooosi nannaa. NB millon vaan, huomenna torstaina aik käy ennen klo 19 muuten miten vaan... :)