perjantai 7. toukokuuta 2010

Mudcake- pipoja :)

Tein nopsasti muutaman pipon koekappaleen. Tarkoitus oli ihan vaan kokeilla mallin toimivuutta ja kokoa mutta päähän alkoi pälkähdellä ideoita pukukoruista, joita vois laittaa lapsen pipoon... Ja sattumalta löysin myös nappeja, nauhoja ja pikkuisen pitsiä. Nyt on pää täynnä omasta mielestäni hyvä ideoita, joita voisi kokeilla. Onneksi tytöt suostuu vielä pipoja pitämään. Ja voisihan aikuisten kokoakin kokeilla muutaman pipon tehdä. Vaikka puistossa vois käyttää taikka Paavoa pissattaessa, lenkkipipot olis kanssa tarpeen...   


Tämä aniliininpunainen pilkkupipo on kuulemma kauniiden säiden pipo ja shoppailupipo.

Punaista olin suunnitellut pienemmälle, mutta se on ihan liian isoa kokoa sille. Onneksi löytyi käyttäjä täältä kotiosalta. Tällekin oli joku käyttötarkoitus, olisko ollit kauniiden päivien keinumispipo vai uimakouluun menomyssy?

Kirjastoautopipo.
Lempipipo. Sopii myös kiipeillessä käytettäväksi.Pienemmälle piponkäyttäjälle kokeilen tehdä hiirenkorvapipoja, joista oli malli siinä sunnuntaina ostamassani kirjassa. Täytyy vaan vähän kaventaa kaavaa, niin hyvä tulee ! Ja sit vois kokeilla myös niitä aplikointijuttuja. Ja ensiviikolla ompelussa JOS saan koneita käyttää olisi toppeja ja salsahameita!

Hui! Huomenna mulla on se puolimaraton, jota varten olen harjoitellut viime lokakuusta asti. Jännittää!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä maralle.

T: E-Timo

Estetiina kirjoitti...

Hyin meni :)

Anonyymi kirjoitti...

nää on ihkuja. mun pitää täs lomalla käydä jokupäivä kans ompelee!
-m