lauantai 15. toukokuuta 2010

SitäSunTätä

Meillä on ollut puuhakkaita päiviä! Synttäreitä, Huimalaa. Stadikkaa, kirpputoreilua ja kaikenlaista. Kyllä valosta ja auringosta saa energiaa puuhata vaikka mitä. Harmittaa vaan, että taisin saada viime lauantain puolimaralla jalkapöytään marssimurtuman, enkä ole päässyt siksi lainkaan juoksemaan. Täytyy vaan odottaa, että se paranee. Ja vielähän tässä on kesää jäljellä...


Tällaisen tunikan ajattelin neuloa, mutta jostain syystä nyt ei oikein tuo neulominen suju. Ei vaan nappaa. Kävin lankakaupassakin ja löysin kaikkia ihanuuksia, mutta ei vaan puikot heilu.

Näistä langoista se tunika sitten aikanaan tulee. Onneksi en ostanut uusia lankoja tunikaa vasten, sillä puuvilla- ja bambulangan jäämiä löytyi ihan varmasti se tarvittavat 500 grammaa.


Kyllä on kivaa kun on lämmintä, niin voi laittaa hameen päälle ulos. Ja kesätukka on leikattu :)

...Ja kynsiä voi lakata ihan niinku itse haluaa kun en just nyt ole duunissakaan!

Aurinkoista viikonloppua !
...neuleinnostusta odotellessa... :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mä katoin jo siel kirpparilla tota sun ihanaa hametta! se on niin kovin kaunis ja voi olla et seuraavissa NBssä se saattaa hypätä mun kassiin :P
-m

Estetiina kirjoitti...

Minustakin se on kovasti ihana. Viimekesän kirpparilöytöjä :) Hame päälle ja kaikki on ihanaa!

HiHihii, mä alan varmaan päivittää tänne mun kirppis- day´s outfit- juttuja. Teemana on alle 10€ asukokonaisuudet. Olisko hyvä idea?

Anonyymi kirjoitti...

JOO!!! ihan törkeen hyvä idea!!!
-m