maanantai 10. toukokuuta 2010

Naisellisuuspäivä

Ehei, tänään en juokse puolimaraa sateessa, fillaroi muutaman kymmenen kilsan lenkkiä taikka tee mitän muutakaan fyysistä hommaa.

Aamulla kävin kampaajalla ja sain uuden tukan. Lyhyemmän ja vähän tummemman, itseasiassa oman tukkani värisen :) Maailman ihanin kampaaja kyseli sitten multa kautta rantain, että onko ollu jotain stressiä taikka vastaavaa, kun on tuo päänahka ja kasvojen alueen ihokin näyttää olevan vähän huomon värinen. Nojoo, onko mulla muuta ollutkaan kun stressiä? Mutta onni on, että nyt elämä alkaa voittaa ja ihan tavalliset asiat kiinnostaa ihan niinku ennenki, enkä koko ajan mieti kaikkia synkkiä juttuja. Ja aikamoista paskaa sainkin niskaani oikeastaan koko talven.

Päivällä tietty täytyy hoitaa normaalisti kotihommia ja selvitellä tappeluita, mutta illalla kun kakarat vaimenee nenen vaahtokylpyyn ja syön jäätelöä! Paljon jäätelöä. Sitte katson telkkarista huippista ja täydellisiä naisia. Ja lakkaan kynsiä. Ja söpöstelen. Vietän oikein ihanan illan kosmetiikan parissa. Joskus voi tehdä niin.


                                       
                                                     HUOMENNA OMMELLAAN!!!                           

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

meetkö huomenna ompelemaan?
t. kanssaompelija