maanantai 3. toukokuuta 2010

Shoppailupäivä!

Olin eilen shoppailemassa piiitkästä aikaa kauppakeskuksessa ilman lapsia! Ihanaa! Mun tarttee viettää useamminkin lapsettomia päiviä :) Kivaa juoruilla ihan kaikessa rauhassa, syödä lämmintä ruokaa ja juoda kahvitkin vielä lämpimänä. Ja kaupoissa saa kulkea just niinku itse haluaa, kun kukaan ei roiku lahkeessa vinkumassa eikä tartte työntää rattaita.


Mukavuus alkoi jo heti aamupäivästä kun lähdin reisuun pyörällä. Matkaa kauppakeskukseen tulee reilut 10 km/ suunta eli vallan kiva fillarireissu. Ja miten upeat maisemat! Välillä oikein ajattelin, ettei tällaista VOI olla, niin kaunista! Aurinko paistoi, keskuspuisto viheriöi ja oli niin leppoisa pyöräillä. Mahtavaa!  

Tällaisia lankoja tarttui mukaan...Neulesuunnitelmia on, mutta ne on vielä hyshys... ;)


Shoppailutukihenkilö rohkaisi mua ostamaan tämän ihanan lastenvaatekirjan. Ompelen tästä varmaankin kaikki mallit, useampaana eri versiona. Tässä on maailman ihanimpia lastenvaatteita! Mallit on itseasiassa hyvinkin simppeleitä, mutta ne kuosit ja tuunaukset! Mahtavia! Ompelupäivitykset tässä blogissa varmaankin alkavat lähiaikoina lisääntyä, kun on niin íso innostus.

Teen cupcake-tyylisiä vaatteita tytöille... vaikka kuinka paljon! Vaatteita aina tarvitaan.

Illan vietin kangasvarastojani penkoen ja tälläisiä kankaita sieltä löytyi. Näistä saattaa syntyä jotakin...PIAN!

Ei kommentteja: