keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain kierrätettyä ja jotain sinistä...

...Jotain uutta, jotain sinistä....

Mun äidillä on huomenna synttärit. Neuloin hänelle lahjaksi sinisen pikku villatakin. Mielestäni tää onnistui aikas hyvin ja olen tosi onnellinen, että OSASIN tehdä tuon helman pitsikuvion. Enkä edes purkanut kertaakaan :) Mun taidot alkaa ihan oikeesti kohta riittää vaikka minkälaisten pitsien väsäämiseen.

Lanka on viskoosin ja puuvillan yhdistelmää, eli tuo villatakki on toivottavasti mukava vetäistä kesälläkin päälle vaikka topin tai mekon kanssa. Ja neulojan näpeille toi lanka oli miellyttävää ja joutuisaa neuloa.

 


...Jotain vanhaa, jotain kierrätettyä...

Tein villatakin kaveriksi pipon, jota ei toivottavasti tarvitse puoleen vuoteen! Langassa, josta tän neuloin, on osa kierrätysmuovia. Jotkut himoneulojat on dissannu tän lankalaadun alimpaan kierrätyspahvilaatikkoon, mutta minusta tämä on mukavaa neuloa eikä pipo tuntunut pikku testissä ollenkaan hiostavalta tai muutenkaan epämukavalta päässä.

Vanhaa on langat, joista neuloin nuo ruusut. Ne löytyi erään omakotitalon vinttikomeron arkostoista joista mä ne pelastin. Samassa operaatiossa uuden kodin ja pian uuden elämän sai monta muutakin orpoa lankaparkaa.

Hyvää synttäriä äippä ja jos olet ehtinyt lukea tän jutun niin voisitko näytellä iloisesti yllättynyttä?

Ei kommentteja: