keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Näitä päiviä...

                                                   Ne oli katastrofin elkeet,
                                                  mä paniikkiin sain kaupungin,
                                                  on siitä seuraukset selkeet,
                                                  kun kerran vaan  mä munasin....
                                  Tunnistatteko biisin? Tämä on elokuvasta Pikku kananen ja sopii hyvin tämän päivän tunnelmaan...


Joskus on näitä päiviä, jolloin mikään ei suju ja jo aamulla heti kerättyä harmistus kävelee vastaan. Pitkään on menny niin ihanasti, että tälläinen mörmötyspäivä oli odotettavissakin, mutta sitten kun se tuli niin toivoisi vaan, että se menisi nopeasti ohi. Varsinaisesti mitään suurempaa ei ole mennyt pieleen taikka rikki, kunhan vaan on tälläistä pientä koko ajan päällä.

Ja sitäpaitsi, tässä päivässä on ollut hyviäkin juttuja kuten: loppukirikaveri oli ottanut minuun yhteyttä facebookissa, kyseltiin NeuleBileitä, sunniteltiin risteilyä joka ei toteudukaan ja sovittiin tapaaminen mun yhden kaverin kanssa :)


Kauppareissulta tarttui tarjouksesta mukaan nuutama uusi lankakerä. Tarvitsin näitä, ihan oikeasti! Ja mulla on hyvät suunnitelmat, mitä meinaan näistä tehdä...

Mitä olette muuten mieltä, päähäni pälkähti neuloa muutama pikkujuttu yllätyspaketiksi yhdelle kaverille. Onko hyvä vai huono ajatus? Ilahtuukohan ihmiset yleensä sellaisesta?  Haluaisin kokeilla muutamaa hommaa ja ne olisi just hänen tyylisiään. Ehkä.

Jee. Olen saanut tehtyä käännytyksen! Yksi tyyppi käytti aikanaan lähinnä valkoisia, mustia ja beigen värisiä vaatteita. Mutta nyt se ostelee värikkäitä vaatteita ja jopa käyttää niitä mielellään. Estetiinan taikasauvan heilautukset on siis olleet kannattavia. Tänään se jopa sanoi, että retroprintit on hauskoja ja yksi päivä se sanoi, että kyllä hänkin voi käyttää karkkivärejä pienissä määrin. Ohhoh! Tästähän voisi ottaa jopa onkeensa ja tehdä hänelle vaikka maitoproteiinilangasta hupparin. Oppisi sitten seuraavan "tärkeän" jutun. Neuleet on hyviä eikä kaikki niistä kutise niinkun pässinpökkimät paljaalle iholle puettuna seiskytluvilla. 

Päivän asu:

 
Espritin caprit ja nanson toppi.

Olen yllättynyt , että täällä käy näin paljon lukijoita. KIITOS ihan kaikille *halaus* !4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Silloin tällöin on töissä päiviä jolloin kaikki pikkuasiatkin menee pieleen. Silloin alkaa soimaan päässä toi Pikku kanasen Taas munasin :)

Ihania lankaostoksia! Mä ostin viime viikolla Novita Tennesseen pinkkiä lankaa ja siitä tuli virkattua supersöpö pipo. Virkkasin siihen vielä luonnonvalkoisella Novita Cottonilla kukan. Melkein en raaskisi laittaa sitä sytomyssykampanjaan mukaan.

Tollaset yllätyslahjat on ihania, ei siinä mitään pahaa ole! Onpahan hyvä syy kokeilla kaikkia uusia juttua ja ilahduttaa samalla jonkun mieltä!

Lippu korkeella vaan kesähelteitä kohti!

-Henna-

Estetiina kirjoitti...

Moi, Henna! Kiitos kommenteista :)

Ehkä mä sitten vaan rohkistun väsäilemään!

Tuo sun tekemä pipo kuulostaa tosi kauniilta! Ihania sytomyssyjä ihmiset on kyllä tehnyt. Niistä on varmaan paljon iloa käyttäjille. Mua suorastaan hävettää, kun e ole saanut tehtyä yhtäkään...

sanna kirjoitti...

kuulostaa tutulta nuo päivät. mä oon tohelo touhottaja et menee kaikki rikki ja tippuilee.sitä jatkuu yleensä kans aamusta iltaan asti.pitää toivoa ettei mitään järin tärkeää hajoa.viimeksi tuollaisena pv hajosi iittalan ego-kuppi ja se ärsytti vielä monta pv jälkikäteen.

tee vaan rohkeasti lahjoja:D
itsetehnyt pikkuiset jutut on parhaita vaikkei niitä koskaan "käyttäisi".. mut ne on ajatuksella tehtyjä:)

Estetiina kirjoitti...

Moi, Sanna :) Kiitos kommenteista!

Hyvä, etten ole ainoa, jolle sattuu ja tapahtuu. Jotenkin völillä tuntuu, että kaikki muut on niin hillittyjä, hallittuja ja kaiken osaavia, että mä olen ainoa joka kohlottaa.

Kyllä mä teen sen suunnittelemani pipojutskan. Kiitos rohkaisusta!