maanantai 17. toukokuuta 2010

Kirppushoppailua ja day`s outfit 1


Mummu ja pikkuneidin kummitäti olivat kirppuilemassa sunnuntaina ja tekivät iiihania löytöjä!
Tosi kauniit ulkouluhousut ja merkkikin on vallan hyvä :) Ei haittaa, vaikka tulisi muutama vähän viileämpi päivä, niin näitä ihanuuksia pääsisi käyttämään!

Cupcaken vaatteet on tosi ihania ja jos mulla olisi läjäpäin rahaa käytettävissä, pukisin kakarat niihin päästä varpaisiin. Huvittaa, kun keväällä kuin joitain keskustelupalstoja, niin siellä äidit olivat vallan kauhistuneita kun Cupcaken vaatteet oli yhdessä mutkassa lopussa koko maasta ja suunnittelivat tilauksia vaikka mistä kiven alta. Voivoi. Mäkin tykkään kyllä kaiksesta kauniista, mutta rajansa kaikella...


Vielä toisetkin ihanat housut. Nuo aplikoinnit on niin ylisöpöt!


Näiden seuraksi täytyy neuloa pinkki ja violetti myssy jostain puuvillalangasta, johon voisi vielä yrittää virkata vaikka jotain kukkaa somisteeksi. Takiksi voisi laittaa vaikka sellasen isosiskon vanhan tummansinisen anorakin. Se oli aikanaan tosi hyvä ja onneksi löysin sen kun laittelin kirpparikamoja viikonloppua varten.

Aloitan lukijoitteni pyynnöstä day`s outfit- päivitykset!
              Kriteerinä on hinta alle 10€

Toppi: Nanso, kuosin nimeä en muista
Caprit: Esprit
Ostopaikka: Myyrmäkihallin kirpputori, yhteishinta muistaakseni 6€

2 kommenttia:

emilia- kirjoitti...

Vastavierailulla :) Kiitos ihanasta kommentista! Ihania neuletöitä löysin täältä! Voi kun itselläkin olis aikaa neuloa ja virkata, ommella ja niiiiiin paljon kaikkea muuta. Uusimmassa postauksessasi sanoit niin osuvasti; ideoita riittää. Taas. Ja joka kerta kun avaa koneen ja eksyy uuteen blogiin tiitä tulee vielä kasapäin lisää.

Estetiina kirjoitti...

Juuri niin se on :)