tiistai 8. kesäkuuta 2010

Villatakkia viluiselle

Eilen nurisin, että neulominen tökkii.No, illalla uimasta tullessa Isompi tyttönen valitteli, ettei ole ihanaa villatakkia ja viluttaa. Vaaleanpunainen olisi paras. Mitä tekee Äiti? Kotiin tultuaan penkoo hetken lankavarastoaan ja ryhtyy hommiin. TV- sarjaa katsellessa sain tehtyä villatakin tähän vaiheeseen...

Eli pinwheel. Aika epämääräiseltä mytyltä näyttää ja neulomiseen perehtymättömältä saattaa vaatia kohtuuttoman paljon hyvää tahtoa ja uskoa, että villatakki tuosta tulee.

Tosi mukava malli tuo on neuloa ja nopsasti tulee. Samalla taidan tehdä pienemmällekin oman ! Laitoin googleen hakustanaksi pinwheel ja pääsin ihmisten blogeihin ihastelemaan heidän tekemiään villatakkeja ja hyviä ideoita löytyi kehiteltäväksi ja ihasteltavaksi :)  

Garnstudion ilmaisista neuleohjeista löysin viikonloppuna aikuisellekin ihanan pinwheelin mallin, jossa tulee pitsineuletta segmentteihin. Saas nähdä, kokeilenko sitä itselleni vai kävisinkö lankakaupassa hakemassa jotain ihanaa väriä ja tekisin ihan perusmallin.... Ja iloista tässä on, että tämänkin neulominen laihduttaa lankavarastoani muutaman sata grammaa.

Mutta nyt mulla on ongelma. Millaisen reunuksen teen? Ja minkä värisen?  Esimerkiksi tälläisiä olisi tyrkyllä:

Kaikki sopii värin perusteella mielestäni ihan kivasti, mutta mikä olisi paras? Tai tekiskö vaikka valkoisesta nirkkoreunan ja sitten somisteeksi virkkaisi muutaman kukan kaulukseen?


2 kommenttia:

sanna kirjoitti...

en ymmärrä miten toi on.. höh..
näyttää pipolta:D no varmaan valmiina sit hoksaan et Ahaa näin se on:D

Estetiina kirjoitti...

Mä en edes kehtaa kommentoida miltä tuo näyttää :D Mut ehkä siitä vielä hyvä tulee tai sitten ei...