lauantai 12. kesäkuuta 2010

Voiko onni olla tässä?

                                       Kun ollaan vaan?
                                      On menneet menneet, muu tuloillaan.

Eilinen ilta oli tosi kiva. Pidettiin NeuleBileet, jutusteltiin mukavia ja hörpittiin kahvia. Vaihdeltiin lankoja ja sain juuri täydellisen vaaleanruskean kerän Cafe Latte- kämmekkäitä varten. Lähellä puoltayötä kävin nukkumaan ja molemmat lapset kömpivät mun kainaloon. Takkutukka tuhisi tutti suussa ja isompi muuten vaan. Kissaakin pelotti, sekin pääsi samaan kasaan nukkumaan. Aamulla herättiin yhdessä ja aloitettiin päivän puuhat. Herttaista <3

Sain viimeinkin valmiiksi pinwheelin! Alle viikko meni neuloessa ja varmaan olisi tullu nopeamminkin, jos olisi sktiivisemmin puikkoja heiluttanut, mutta mihinkäs tässä aina pitää olla kiire?

Minusta tästä tuli aika ihana. Ja olen tosi ylpeä itse virkkaamastani reunuksesta :) Nähtäväksi jää, suostuuko tyttönen tätä käyttämään. Onneksi tuossa on vähän kasvunvaraakin niin voi muhituttaa muutaman kuukauden kaapissa... Hih, onkohan mulla jäänyt joku vaihe pikkutyttönä elämättä kun ajattelin, että voisin tehdä itsellenikin samantyylisen neuletakin? Miksei mullakin voisi olla söpö pinwheel?

Kuvat on mulla taas luonnollisestikin huonoja. Oikeesti nuo silmukoiden lisäyskohdat EI kierrä etuosassa tuolla tavalla!

Iltapäivällä ajattelin ilahduttaa itseäni menemällä jumppaan, jos vaan suinkin pääsen! Ja sunnuntaillekin olisi kuntoilusuunnitelmia. 70 jumppalippua palaa nopeammin kun uskoiskaan. Ja reidet kiittä :)

                                         Lempeää lauantaita!

9 kommenttia:

-M kirjoitti...

ja mä sain täydellisen tumman langan ihanaan pipoon!
Tosta pinweelistä tuli tosi magee!
HEI, kuopiolaistunut ystävättäreni kertoi uudesta neuletyylistä jolla voi neuloa esim sukkia tai pipoja. Vittuku en nyt muista mikä hitto sen nimi oli! *miettii 5min ja googlaa "loop knitting* http://community.knitpicks.com/video/knitting-in-the-round-dpns-vs

Estetiina kirjoitti...

Hyvä, että se lanka oli sullekin täydellinen! Kannattavat vaihtokaupat. Mä sain kanssa just passelin langan niihin kämmekkäisiin. Ensi viikon aikana ne valmistuu.Varmasti. Hupparia en ole vielä tilannut, mutta josko huomenna taikka sitten SuurenaPäivänä kun tiedän, miten mun käy... :)

Kiitos tuosta linkistä. Kävin katsomassa ja tekniikka näyttää mielenkiintoiselta. Täytyy kokeilla. Mukavaa oppia uutta!

-M kirjoitti...

niinpä! eikä toi tekniikka näyttäs ees olevan vaikee! Seuraavan NB tapaamisen teema vois olla uuden opettelu xD millon sulla on SuuriPäivä?

sanna kirjoitti...

hauska tuli:)
siis se lähdettiin tekemään keskeltä selästä?? hassua..

Estetiina kirjoitti...

-M:Hyvä teema, kannatan :)Koska AnkeatNeulovatAkat kokoontuu?

Sanna: Kiitos :) Joo, keskeltä selästä aloitettiin ja sitten vaan joka toinen kerros lisäyksiä. Hihan kohdalta silmukat apulangalle ja vielä lisää neulomista kun on sopivan kokoinen.

-M kirjoitti...

mitkä ankeat neulovat akat! Mielenkiintoiset,Kauniit, Huumorintajuiset,Hyväperseset,Muotitietoiset,Somat ja Söpöt Neulovat Neitoset!

Estetiina kirjoitti...

Eikä kun TäydellisetNeulovatNaiset! Vai olisiko SeksikkäätIhanatNeitoset?

joik kirjoitti...

Heyyyy täähän on ihan sairaan makee...hmmmhh voiskohan virkkaamalla yrittää jotain samantapaista...melkein tekisi mieli yrittää :)

Estetiina kirjoitti...

Joik, Anna mennä vaan! Lisäyksiä tuolleen "tuulimyllymaisesti" ja sit vaan hihat. Jään odottamaan virkattua versiota tästä :)