maanantai 7. kesäkuuta 2010

Täällä ollaan taas!

Voi hyvänen aika. Mun blogissa on vierailtu 600 kertaa!
Se on aika paljon :D Ajattelin aluksi, että täällä käy toivottavasti mun sukulaisia, mutta täällä käy paljon muitakin. Kiitos ihan kaikille kävijöille. 200 kävijä ei ikinä ilmoittautunut, mutta 201 ja 224 jotka antoivat kuulua itsestään saavat pipot. Muistattehan kommentoida. Se on niin kivaa!

Neulomiskärpänen on hukannut minut. Lankavarasto on pysyvällä laihiksella ja kauniita malleja olen löytänyt, silti ei puikot suihki. Esimerkiksi  pinwheelit meille kaikille perheen naisille odottaa tekijäänsä. Langat löytyisi mun varastoista helposti, mutta en ole edes aloittanut. KYH menee mun osalta ihan susille, mutta joskus käy niin, ettei suunnitemnat, hyvätkään, toteudu.

                                            Ihan vähän olen toki neulonut, tälläistä...


...ja vähän pidemmälle pääsin eilen illalla...

Näistä tulee geishansukat ihan itelle. Taidan tehdä toiset  putkeen, niin on sitten vaihtaritkin. Villasukat jalassa maailma on vähän lämpimämpi ja turvallisempi paikka.


Päivän asuina on ollut esimerkiksi tälläisiä vaatteita. Onko mitään järkee, että kirjoittelen näistä mun rytkyistä? Toisaallta, olisiko tämä pieni vastaisku joillekin tyylibloggareille joiden omistajat saa sponsorivaatteita ? Vaikka on niissä ihan oikeissa tyyli- ja kauneusblogeissa aika kivojakin juttuja ja saa inspistä :)


Tässä on mun lapsuusajan suurin urheilullinen saavutus ja koko triathlon- ja puolimaraharrastuksen alku :)

Ihanaa, kun tää on tehty ja säästetty <3 <3 Kiitos isi ja äiti!

3 kommenttia:

-M kirjoitti...

Kannattaa pitää päivän asuja! Mun mielestä niitä on mukava katsella! Kerranki luulin nähneeni sun stadissa mut se oli joku kaksoisolento. tarkistin siis päivän asukuvan :P
Toi lappu on niin hellyyttävä!! Oikee kellonaika ja kaikki.
Siel raamatun välissä oli viel joku sun hieno pääjalkanen ja alareunassa luki vihreellä ISI.

sanna kirjoitti...

1: en edes tiennyt että seuraat kävijöitä ja että olisi pitänyt ilmoittautua:D herranjum... se 200 olisin voinut olla minä ja olisin sanut pipon ja voi ei, nyt oon missannut koko homman:D hitto.

2: en tiennyt myöskään että jotkut saa sponsorivaatteita..

olenpa taas tietämätön..

ja 3: ihana lappu ja muisto.. hassua.. olet oppinut ajamaan ennenkuin minä olen syntynyt:D
'84 heinäkuussa olen minä oppinut..ööh..hengittämään:)

Estetiina kirjoitti...

-M: Se kortti oli tauteiltu vissiin 4 vuotiaana. Harmittaa kun en ottanut siitä valokuvaa :/ Mutta saahan sen vielä.Ehkäpä julkaisen täällä myös taideteokseni "peikko myrskyssä" joka on maalattu 2 vuotiaana. Silloin mun piirrokset oli vielä hienoja...

Sanna, hengittäminen on tärkeä taito, ilman sitä ei mikään suju. :D Mukavaa kun täällä on eri ikäsitä porukkaa!

Juu, mulla oli tuossa kävijälaskurin alapuolella pyyntö, että josko 200 klikkaaja haluaisi ottaa yhteyttä, niin väsäisin pipon. Tälläsen jutun tein kun olin niin suunnattoman yllättyny kun täällä käy porukkaa. Lähinnä siis kauempana asuville sukulaisille ajattelin tätä pitäväni.

Täytyy uudelleen laittaa jossain mutkassa taas pyyntö, että xx klikkaaja ilmiantais itsensä niin vois tehdä hänelle jotain.

Ihan totta, jotkut bloginpitäjät saa sitäsuntätä hilavitkutinta, joita sitte piilomarkkinoivat omassa blogissaan. Lähinnä nää on vissiin jotain meikkijuttuja, mutta olen melko varma, että esim. muutama lastenvaateblogi ja eräät muotiblogit on sponsoroituja...Mutta kukin tyylillään :)