tiistai 15. kesäkuuta 2010

Mustikkamuffinssit?

Eilen oli taas telkkari- ilta. Istuminen ihan vaan kädet sylissä on melko tylsää, siksipä neuloin (taas) kämmekkäät. Vähän jännitti, riittääkö lanka. Ohjeessa oli, että tarvittais n.130 metriä, mutta mun kerässä oli vaan 100... Onneks oli arvioitu vähän yläkanttiin. Lanka riitti, jäljelle jäi alle 1 m eli taloudellista neulomista harrastin.

Malli on tismalleen sama kun tässä taannoin neulomissani vaaleanpunaisissa cupcake- kämmekkäissä, mutta väri tuo mieleen mustikkamuffinssit (nam!). Tai fazerin sinisen. Koitin ottaa näista kuvatkin suklaalevyn kanssa mutta huonoja tuli, ei niitä kehtaa tänne laittaa.

Mulla on huomenna jännittävä päivä, eli varmaan neulon tänäänkin kämmekkäät. Niitä saa olla talveksi ja syksyksi iso kasa. Myös huiveja ja pipoja tarvitaan runsain määrin, sillä nakkarin uffille keäällä kaikki henkkamaukan muutaman vuotta palvelleet asusteet.

5 kommenttia:

-M kirjoitti...

söpöt!
tsemppiä jännälle päivälle!!!

Maila kirjoitti...

Kauniit kämmekkäät. Meilläkin pikku-neidit haluis tollaset. Voi,voi kun ehtisi neuloa vaan kaiken mitä haluavat. Taidan laittaa heidät itsensä neulomaan kun osaavat kyllä, mut eivät vaan viitsi.

Estetiina kirjoitti...

-M: Kiitoksia :) Tein nuokin merinovillasta ja on ihanan tuntuiset kädessä!

Maila, Kiitos kommentistasi! Tuo ohje löytyy ravelrystä, nimellä cupcake mitts (muistaakseni). Ovat joutuisat ja mukavat neuloa, eli varmaan tekeminen onnistuu teidän neideiltä hyvin :)Mulla on lapset vielä sen verran pieniä, etteivät osaa vielä pyytää oikein mitään.

Villa Nina kirjoitti...

Suloiset!

Estetiina kirjoitti...

Villa Nina: Kiitti :)