sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäiset


Vuoden ensimmäiset pyykit.

Vuoden ensimmäinen siivouspäivä.Vuoden ensimmäiset ulkoleikit tehtiin vasta illansuussa.Vuoden ensimmäinen neule meni vähän pilalle. Yritin tehdä pienemmälle tyttöselle uusimman knittyn ohjeella sleepless- pipon, mutta ei oikein onnannut tällä kertaa ohjeen pienentäminen- tai oikeastaan onnistui vähän liiankin hyvin... Nalle sain myssyn! Mutta silti tuo malli on mielestäni kaunis ja yritän uudelleen isommilla puikoilla ja paksummalla langalla.

Vuoden ensimmäinen virkkaus! Saan toimia koevirkkaajana ihan uudelle jutulle jonka ohje julkaistaan varmaankin joskus jossakin. Ja ehkä saan julkaista täälläkin kuvat jos/kun saan tän jutun valmiiksi. Ohjeen tekijätär pyörähti täällä juuri- tulokas näyttää oikealta! Jes!Jes!Jes!

Lisäksi sain toimia tänään vuoden ensimmäisen kerran kiukun vastaanottajana. Koko sykysyn olen tuntenut oevani enemmän tai vähemmän ihmisroskis ja sama linja tuntuu jatkuvan myös tämän vuoden puolelle. Mutta valitettavasti tämäkin kuuluu ihmisen elämään. Kukaan ei voi olla aina hyvällä tuulella ja itsestähän se on kiinni, miten tähän hommaan suhtautuu. Mun sydämellä on kypärä ja pääni sisälläon tuulitunneli. Minulle saa purkaa itseään. Containerina eli tunneroskiksena (tai ihmisroksiksena, miten vaan ) toimiminen on vissiinkin aika tärkeetä.

Päivän biisi voisi olla vaikka:


2 kommenttia:

-M kirjoitti...

Hyvältä näyttää kettuliini! Molen niin iloinen et mun ohjeista saa selvää!
Just puhuttiin yks päivä et kui toi meijän Samppa on saanu nii paljo elämässään aikaan. Niisku, vintiöt, tuhat suomileffaa, virsilevy, ''pari'' soolo levyy ja nyt Tom Cruisen kaa samas leffas...ja Eeeeeeei mitäään hätää.

Estetiina kirjoitti...

Kettuliinista tulee tosi hieno, tai siis ohje on ainakin hyvä! Teen ne molemmat sovitut versiot. Ajattelin tuossa, että olisikohan sun viisasta vielä kokeiluttaa tai luetuttaa nyt ainakin sitä ohjetta jollakin, joka IHAN OIKEASTI osaa virkata? Mun taidot kun eivät kummoisetkaan ole :/