tiistai 17. tammikuuta 2012

Rusina

                                                   Näpertelin taas vaihteeksi pipon.

Malli on Jatta Saukon suunnittelema rusina. Ohjeen löytää ravelrystä. Ohje oli tuollainen "semi-näperrettävä", aluksi vaati vähän valppautta mutta muutaman kerroksen jälkeen tuota pystyi tekemään ihan näppimuistilla.

Lankana käytin Debbie Blissin merinoa. Yhdestä kerästä jäi vaan parsinlangat jäljelle :) Vaikka käytin 3,5 puikkoja eikä silmukoitakaan nyt mitenkään tavattoman paljoa ollut niin silti piposta tuli pussimaisempi kun ajattelin. Mutta- haittaaksse? Mahtuuhan ainakin nuttura mukaan! Ja ei voi olla kovin väärin kulkea viimassa vähän pipo silmillä.Muuten tassä ei kuulu mitään ihmeempiä. Olin suunnitellut rauhaisaa kevättä enemmän tai vähemmän työttömänä mutta--- menen huomenna töihin! Kivaa ja kamalaa- vähän ristiriitaisia tunteita on liikkeellä. Ensinnäkin, menen "vanhaan" työpaikkaani takaisin. Sinne on mukava mennä kun työ on sitä (yleensä) maailman onnellisintä ja kiitollisinta. Ja vaikka itse sanonkin niin yksi maailman tärkeimmistä ammateista. Huono puoli tuossa on, että jos joku juttu menee pilalle ( aina kaikkeen ei voi vaikuttaa vaikka kuinka haluaisi ja sitten vielä tuo äitiluonto järjestelee joskus yllätyksiä) niin tuloksena on väintäänkin ihan lohduton surku. Nämä jutut kuuluu tuohon ammattiin- mikään inhimillinen ei ole muutaman työvuoden jälkeen vierasta.

Lisäksi mua mietityttää, miten meinaan pyörittää nää kämppäjutut tässä muun toiminnan ohella. Ehkäpä kannattaa ottaa käyttöön vanhat tylsät rutiinit, joissa ei ole mitään upeeta. Pyykkihuoltoo joka päivälle pikkuisen ja siivouspäivä kerran viikossa, jolloin joka nurkka puunataan silleen, ettei muina päivinä tarvii höyrytä imurin varressa. Ja ekaluokkalainen pärjää muutaman tunnin puiston tätien ja setien hoivissa- niin ne pärjää muutkin.

                          Toimeliasta tiistaita!6 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Onpas taidonnäyte! Varmasti on ollut näprättävää... Kaunis!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Uskomattoman ihana ja kaunis.

Laura kirjoitti...

Hieno pipo!
Tsemppiä kaiken pyöritykseen, kyllä ne asiat siittä suttaantuu :)
Olis hauska nähdä pian, ollaan yhteyksissä!

Näppi kirjoitti...

Hienoja rusinoita pipo pullollaan! Väri on varsin upea!!!

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Aina niitä on vaan yhtä kiva saada- itse asiassa se on just tän jutun suola :)

Laura, Asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Koska sulle sopisi tavata? Soitellaan!

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Aina niitä on vaan yhtä kiva saada- itse asiassa se on just tän jutun suola :)

Laura, Asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella. Koska sulle sopisi tavata? Soitellaan!