lauantai 28. tammikuuta 2012

Vaikeuksien kautta voittoon. Hurraa!
Sain viimein valmiiksi yhden ikuisuusprojeksteista- Eliina shawlin joka on odotellut valmistumistaan ainakin muutaman kuukauden ajan. Ensin multa loppui keltainen babyalpakka, sitten kun varastojeni kätköistä löysin sitä lisää ei pinnani kestänyt sen laittamista vyyhdiltä kerälle. Viimein kuu ja tähdet olivat oikeassa asennossa ja eliminoin neulomisprosessia haittaavat (teko)syyt pois.

Kannatti tehdä loppuun asti. Tuosta tuli pingotuksen jälkeen isompi kun olin alunperin kuvitellut, mutta mitä se haittaa. Neuloessa mua ärsytti lisäksi pinnan möykkyisyys mutta muutaman tunnin liotus lämpimässä hiustenhoitoaineessa terästetyssä vedessä ja pesukoneen linkous taikoi möykyt muualle. Sitten pingotusta sijaustpatjan alla ja voilaa- valmista!Leivoin myöskin keltaista- banaanimuffinsseja.

Neulepuikoilla on vaaleanpunaista- taas vaihteeksi. Olen jälleen sortunut aloittelemaan yhtä ja toista mutta mikään ei valmistu. Oivoi.

4 kommenttia:

Peikkotyttö kirjoitti...

Oih! kaunis huivi ja jotain hempeää tulossa! ^^

berenike kirjoitti...

Ihana huivi, toi väri on mahtavan pirteä, ihan ko aurinko!

Näppi kirjoitti...

Kaunis huivi. Hui miten uskalsit koneeseen laittaa? Mä en oo huiveja uskaltanu konneella hurrauttaa... Liottanu ja pingottanu ja sillä huiveista on kuoriutunu kaunokaisia.

Estetiina kirjoitti...

Peikkotyttö: Joo, hempeää tulee :) Ihanjustkohta on valmista!

Berenike: Kiitoksia! Tuo on lämmittänyt mukavasti paukkupakkasilla. Tänään aamulla täällä oli- 31. Hui! Onneksi sää on lauhtumaan päin.

Näppi: Kiitti :) Tuo pesukoneeseen laittaminen oli lähinnä sitä, että ajattelin että tuo nyt on niin pilalla, että ei haittaa jos nyt menee lopullisesti mönkiin. Aikaisemmin olen kanssa liottanut ja pingottanut mut nyt siis näin. Jatkossa en kyllä uskalla moista kyytiä antaa...