tiistai 29. marraskuuta 2011

Ihan jotain vaaleanpunaista taas...

Onko täällä yhtään nuhanenää? Meillä velloo nyt kovasti liikkeellä oleva flunssatauti ja viimeyön saikin viettää valvoen korvakipuisen pikkulikan kanssa. Onneksi on puudutteet! -kaiinien keksijä on ollut viisas ihminen ja hänelle on varmaankin moni ihminen kovasti kiitollinen.

 Yöllä valvoskellessa mieleeni juolahti pöllöset ja yksi pöllöilyjuttu onkin ollu mulla työn alla valoisista elokuun öitä lähtien. Täytyy skarpata sen kanssa nyt! Huhuu!

Viimesitelin pipon ja lapaset ihan itselleni.


Pipon malli on sirle ja sen löytää uusimmasta Ullasta:             

Pipon resori tehdään aluksi ihan tavallisesti ja sitten viimeiset kerrokset lyhennetyin kerroksin ja tottavie se istuu päähän mukavasti.Huomatkaa tässä kuvassa mukava oleva kananjalka. Paavon aarre.. Yäk!

Nämä on Mari Muinosen Chevalier- lapaset. Jos ohjetta itselleen halajaa, niin sen saa ilmaiseksi ravelrystä. Pienestä asymmetriasta huolimatta nuo lapaset istuu käteen tosi mukavasti ja tykkään niiden pitkistä varsista.

Lankana pipossa ja lapasissa on joku vaaleanpunainen villalanka, joka ei ole ihan tasasävyistä kaikkialta. Minusta se on ihanaa! Taisin hankkia sen keväällä kässämessuilta Vanhasta Satamasta. Yrititn tehdä tuosta langasta ennen näitä muutamaakin juttua, mutta jostain kumman syystä ne aina vaan epäonnistui ja joutui purkamaan. Mutta nyt viimein sain aikaiseksi jotain valmista!

Pakkasia varten hankin itselleni vielä uuden talvitkin, jonka kanssa mätsääviä asusteita "joutuu" väkertämään..

Ihan perustakki. Harmaa. Kuinka yllätyksellistä ja rohkeaa ;)

Rohkeaa tiistaita!2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Ihana setti,just paras värikin! Ja nuohan sopivat uuteen takkiisi kuin nyrkki silmään :)

Ranu kirjoitti...

Ihanat lapaset!