sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Tontun apulaisena

Moikka!

Mulla oli tänä vuonna tavoitteena tehdä itse lahjat kaikille niille, joille haluan lahjan antaa. Ihan muutamaa juttua vaille onnistuin... Ensivuonna neulon sitten ihan kaikille, jos vaan suinkin ennätän!

Aurinkoisen keltaiset Agnee- sukat. Lanka on jotain ohutta villalankaa, joka ei tuntunu käsissäkään yhtään karhealta. Harmi vaan, että olen hukannut vyötteet enkä muista mitä lankaa tuo mahtoi olla. Onnens muistan mistä ostin, josko vaikka joskus tarvitsisi samaa lankaa uudelleen.

Some cloud day- säärystimet ulkoiluja lämmittämään. Ihan vaan perusperus- nallelangasta tehdyt. Toivottavasti passaa omistajalleen.

Different lines- huivi seiskaveikasta. Tästä tuli ihan suunnattoman iso! Ennen virutusta ajattelin, että onkohan tämä tarpeeksi iso suojaamaan viimaa vastaan mutta näytti vähän siltä, etä huivista tuli niin sio, että sinne voi ottaa vaikka kaverinkin kainaloon ja molemmille riittää lämmikettä.

Merenkävijäsukat.  Toivottavasti nää lämmittää varpaita vaikka joogatessa.Tennarisukat tytölle ja pojalle. Ajattelin, että kaikki muut on laittaneet näihin jonkun enemmän tai vahemmän conversen merkin tyylisen kuvion niin minäpä en laitakaan yhtään mitään! Nauhat saa riittää. Tai sitten voisi tehdä vaikka tuohon tyttöversioon pitsiä varresta kurkkaamaan. Joku varmaankin on tehnyt sellaiset jo ennen minua, täytyy kysellä googlelta!
Windchief- pipo päätä lämmittämään.

Miten teillä on mennyt joulukuu?

Mulla on menny hyvin ja huonosti. Sairastuin varmaankin siihen kovasti liikkeellä olleeseen influenssaan- varokaa sitä tautia, se on ihan kamala! Määräaikainen työsuhde lopetettiin ja siinä on sekä hyviä että huonoja puolia. Hyvää on se, että ympyrä sulkeutuu. Palaan taas lähtöruutuun va se tuntuu tavallaan tosi mukavalta mutta silti jännittää! Toivottavasti kaikki menee kuitenkin ihan hyvin. Tarttis koittaa vaan olla huolestumatta kun asioilla on tapana järjestyä ja yllensä vielä ihan onnellisesti.

Ihanaa joulukuussa oli mukava reissu Tallinnaan kivassa seurassa. Ja yksi toinenkin ihana juttu, josta varmaankin juttelen tässä kevään mittaan yhä enenevässä määrin. vihjeeksi voin sanoa, ettei se liity suoranaisesti lainkaan neulomiseen <3

2 kommenttia:

-M kirjoitti...

nää sukkelit on ihan sairaan hyvät! Meillä on nyt ollu nää kolme päivää kokoajan käytössä. Kiitos! nimimerkillä ."sull on sukan nauhat auki" xD

Estetiina kirjoitti...

Hih!Kiva kun ne oli käyttökelpoiset.

Laittakaa nauhat umpisolmuun niin eivat aukea niin helposti ;)

Mukavaa, että ne oli sopivat ja voin toki tehdä vaihtaritkin jos on tarvetta. Vaikka omenanvihreet ja kirkkaansiniset. Nuo nauhat saa ihan nyppäsemällä pois jos on tarvis. Kengän alla ne painaa varmaankin tosi ikävästi.