maanantai 28. marraskuuta 2011

Violetilla viimaa vastaan

Sylvi- väärä vuodenaika. Höh.  Kovasti kolmevuotiaan kanssa juteltiin että ei ole yö, vaikka katulamput palaa ja on hämäränhyssyä. Ja ei- ei päästä vielä ankkalammelle luistelemaan kun ei ole vieläkään jäätä ja pakkasta. Tulisi nyt jo se talvi- talvimyrskykin riehuu jo!

Ekaluokkakainen on varustautunut viimaa vastaan violeteilla asusteilla.


En ole aikaisemmin neulonut kuplia, mutta ravelrystä löytyi hauska kuplamyssyn ohje- ilmaiseksi. Täältä sen saa muutkin jos haluaa : http://www.ravelry.com/patterns/library/the-bubble-hat-3 Koko on aikuiselle, mutta jätin yhden kuplarivin tekemättä niin siitä tuli just sopiva pian 7 vuotiaalle neitoselle.

Jos jaksaisi olla oikein reipas niin voisi kokeilla tehdä myös lapaset, joissa olis samanmoisia kuplia. Vihreät voisi olla tosi hauskat... :) Reippaampia päiviä odotellessa!

Sävysävyyn on toki lapaset, ihan vaan sileät ja violetit.

Kuvat on luvattoman huonot, eikä ihan äkkiseltään uskoisi, että molemmissa on käytetty samaa lankaakin. Jotain merinoa se oli, en muista sen tarkempaa kun vyötteetkin on hävinny. Mutta lämpimät kuulemma ovat ja sehän on pääasia.

Miten teillä on viikko lähtenyt käyntiin? Mulla vasymyksen merkeissä. Olis ihana, jos saisi vaikka nukkua esimerkiksi viikon putkeen! Varmaan rankka syksy  alkaa vaatia veronsa - vielä kun jaksaa 3 viikkoa niin sitten alkaa kovasti odotettu joululoma.

Sitä odotellessa...

2 kommenttia:

Ranu kirjoitti...

Ihana kuplapipo =)

Estetiina kirjoitti...

Kiitoksia! :)