keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Onnea on tanssia paljain jaloin auringossa.

Auton tuulilasissa oli eilen mainos. Zumbasta. Ulkona. Tässä kotia vastapäätä! Ja mikä parasta, se on ilmaista :)

Pikainen välipala lapsosille ja äitille virkistävä kahvikupponen. Ajattelin, että en viitsi mitään jumppavaatteita alkaa vaihtamaan. Kun varmaan kuitenkin joudutaan tulemaan hetikohta poikkeen...

Aurinkoisella nurmialueella olikin iloinen tunnelma. Sinne oli kokoontunut koko joukko kaikenlaisia naisia ja muutama mies katselemassa ;) Ja joku toinenkin oli tullut lasten kanssa.En siis ole mikään kokenut zumban harrastaja, mutta tuolla tunnilla pääsi tosi hyvin tanssin fiilikseen mukaan. Liikkeet oli sopivan helppoja ja peräisin ihan oikeista lattareista (ei siis aerobicin perusliikkeitä pyllynpyörityksellä maustettuna). Kivaa! Ja kun peilejäkään ei ollut tanssinautintoa "pilaamassa" niin voi kuvitella näyttävänsä yhtä hyvältä kun tuo kuvan nainen. Vaikka oikeasti saattaa olla niin, että näyttää ihan huojuvalta kakkosneloselta, mutta mitä sen väliä. Fiilis on tärkeintä. Ja voihan sitä ajatella, että on kuitenkin sisäisesti latino.

Ensiviikolla en säntää paikalle kukkahameessa ja topissa, vaan laitan jumppakamat päälle. Tai ehkä en sittenkään. Se hameenhelman hulmuttelu oli aikas ihanaa. Ihan kun olisi ollut taas pikkutyttö. Ja mitä niihin mun omiin pikkutyttöihin tulee, niin ne saattoi olla porukan innokkaimpia zumbaajia.


...Totuus löytyy Viivistä ja Wagnerista. Jumppaamisesta tulee mahtava olo.

Nautinnollista keskiviikkoiltaa <3
muistakaa tehdä jotain ihanaa.

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ou jee, mun reidet huutaa hoosiannaa! Pääsenköhän huomenna ylös sängystä... :) Viikon päästä uusiks!

Estetiina kirjoitti...

Huomenta, Laura ja kiitos vielä seurasta!

Mulla on kyljet kipeenä ja vähän vatsalihakset. Ei kuitenkaan niin paljoa, että pitäisi ottaa särkylääkettä :)

Ilman muuta mennään ensiviikolla uudelleen! Pääsen loppukauden kerrat ilman tyttösiä- se on sitten toinen juttu, suostuuko isompi enää jäämään pois.

Unaja kirjoitti...

Voi vitsit kun kuulostaa hauskalta.

Estetiina kirjoitti...

Unaja, Kiitos kommentista :D
Tuo oli tosi hauskaa! Oikein odottelen keskiviikkoa.