sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Estetiina kirpputorikeijuna ja sunnuntaiaamun haaste

Tänään käväsin taas kirppiksellä muutaman viikon tauon jälkeen. Myynnissä oli pääasiassa "kaapinpohjaa", astioita ja kaikenlaista tilpehööriä ja lastenvaatteet koossa 92 ja 110 loistivat poissaolollaan. Ehkä nuo "rymyikäisten" vaatteet käytetään muissakin talouksissa niin loppuun, ettei niitä enää kehtaa tuoda ? Oikeastaan hyvä niin.

Itselleni tein sensijaan ihania ja tuikitarpeellisia löytöjä. Selittelen näitä ostoksiani sillä, että aina ajoittain tarttee duunissa olla omissa vaatteissaan ja toki täällä kotona on kiva siivota kun on jotain mukavaa päällä--- Ja toisaalta, mulla ei ole omasuus kiinni näissä vatteissa. Kun alkaa kyllästyttää, lahjoitan sisarelleni tai roudaan kiertoon uudelleen.

Tämä keijuhame aikuiselle on ihan paras!

Kirjallisuuttakin löytyi; muutama japanilainen ompelukirja. Eli ei muutu Estetiina ostelublogiksi vaan ompelupäivityksiäkin varmaan tulee. Suunnitteilla on tämän tyylisiä juttuja:
Sain aamulla haasteen!

Naapuritalon rouva fillaroi kotimme ohi kun olin lähdössä kirputtelemaan. Hän kertoi olevansa menossa 9.7. juoksemaan 200. maratoninsa ja lausui kohtalokkaat sanat "tule mukaan !" Johon minä sitten reippaana tyttönä vastasin "voisinhan mä vaikka tullakin puolikkaan juoksemaan- seuraksi". Ohhoh. Onneksi kuntoilen koko ajan melko aktiivisesti, että varmaan selviä ihan kivasti tuosta juoksusta. Silti nyt on vähän "kylmä rinki"- mitä tulikaan luvattua!

Kuntoulupäivityksiä ja juoksujuttuja on luvassa niitä haluaville :)

Mukavaa iltaa :)1 kommentti:

-M kirjoitti...

Olitteko vermossa?! Ihan salee ostit noi ompelukirjat niiltä samoilta tyttösiltä joilta ostin kolme paitaa! xD