sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Kriisi selätetty.

Moikka taas pitkästä aikaa!

Olin neulomuskriisissä. Kokeilin kyllä tehdä kaikenlaista, mutta hommat epäonnistuivat järestään enemmän ja vähemmän ja siitä syystä joutuivat puretuksi. Pohdin jo koko neulonmusharrastuksen ja bloggailun mielekkyyttä kun mikään ei koskaan mulla onnaa. Mietin jo, että onko mulla vaan kaksi vasenta kättä :)

No, kokeilin vielä kerran ja ajattelin lukea ohjeita. Kas kummaa, johan alkoi taas sujua. Huolimattomuus ja hutilointi- niihin mä taas sorruin! AMATÖÖRI!

Vietän tätä(kin) kesää kotiäitinä. Heinäkuulle asti osa- aikaisesti ja sitten heinäkuusta syyskuun puolivälin tienooseen kokoaikaisesti. Vähän hirvittää, mutta kait mä selviän. Eilen oli ainakin aika idyllistä.

Lapset leikkivät somasti eivätkä ihan koko päivää tapelleet ja riidelleet. Mä neuloin.Sain aikaiseksi keltaisen Heddan. Lankana käytin jotain keltaista puuvillaa ja sitä meni koko lailla kerä. Olen kovasti ihastunut tähän pipomalliin kun se tuntuu istuvan hyvin mun päähän. Ja toi värikin on aikas herkku! Aurinkoisena päivänä tehty aurinkoinen pipo :)

Viimeistelin vielä villasukatkin, jotka on ollut kesken luvattoman kauan. Neuloin ne kahdella puikolla.5 kommenttia:

-M kirjoitti...

Neulomiskriisi on kamalaa. Onneks sait innon takaisin!
Onko kool-aidit jo tullu?
ps. Onnea villasukkien valmistumisesta! viimein xD

Laura kirjoitti...

Oijoi kun Heddasta tuli hieno! Mäkin ajattelin josko jotain kesäpipaa alkais askartelemaan kun nuo tilkut jo vähän tympii :)

Pihlis kirjoitti...

Kaunis pipo ja ihanat sukat!

Joskus tosiaan iskee kriisi neulomisen suhteen, menee into kokonaan hetkeksi, mutta kyllä se sieltä jotenkin aina vain palaa. :)

Estetiina kirjoitti...

-M: Koolaidit tulee varmaan ensiviikolla, sitten päästään värjäyshommiin. Odotan sitä ihan intopiukeena enkä siis koskaan ennen ole värjännyt yhtikäs mitään, paitsi kynsiä ja huiksia ;)

-Laura: Tee kesäpipo. Tuosta heddasta tais tulla enemmänkin syksypipo. Pessimisti ei pety ja kutoo helteellä lämmittävää. Sitä kuitenkin tarvitaan. Kiitos viimeisestä! Täällä matkakuumeillaan entistä enemmän!!!

-Pihlis: Tuo oli ensimmäinen neulomuskriisi, mikä mulla on ollu. Karseeta. Ehkä niitä vaan tulee ja menee. No, olinhan mä tässä välissä useamman vuoden ilman puikkoja...

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita neuleita. Minäkään en saa mitään aikaan - ei haittaa.