perjantai 27. toukokuuta 2011

Viimeinkin valmista!

Neuloin pinkkiä Travel shawlia mennen, tullen ja aina siinä välissä. Innokkaasti tietenkin. Aloin ihmetellä, miksei valmista ala tulla kun mallikerran toistojakin on tehty reilusti yli ohjeen määrä. Kohautin olkiani ja jatkoin. No, sitten aloin ihmetellä niin paljon, että kaivoin ohjeen esiin. Kas kummaa- huivin pitäisi olla NELIÖ ei KOLMIO. Voihan hohtimet.

Mikä nyt neuvoksi? Reunakuvio ei täsmää väärällä silmukkamäärällä vääränmalliseen huiviin. Päättelisinkö vaan, vai mitä? Kovetin itseni ja PURIN koko huivin. Aloitin alusta. Ja seurasin ohjetta :)

Ennen päättelyä ja pingottamista huivi oli näin iso!


...ja sitä voi käyttää myös jalkapeittona.Tai näperrellä muutenvaan sillä pinkki on ihanaa.


Kostutun ja pingotin huivin yhdessä aputyttösen kanssa.

Tältä tämä näyttää pingotettuna!

Vaikka kuinka harmitti, niin purkaminen kannatti. Jos olisin jättänyt sen epämääräiseksi kolmioksi niin luulenpa vaan, että huivi olisi jäänyt jonnekin kaapin perukoille ja sitten olisi mennyt koko työ hukkaan.

Pingotettuna huivi on kooltaan lähemmäs 1m x 1m. Lankana käytin novitan nalle aloeveraa ja sitä meni suunnilleen 250 grammaa. Lopusta ajattelin tehdä lapaset. Kahden huivin jälkeen pitää taas tehdä jotain pikaisesti valmistuvia juttuja...


Hurjaa perjantaita!4 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Ihana huivi!

Pihlis kirjoitti...

On tuo kyllä niin ihana, vaikken pinkistä itse pidäkään, mutta mallina kiva.

-M kirjoitti...

Hei jee, se on valmis! Siitä tuli hiano!
Mulla on sama pulma, oon harunissa vikassa chartissa ja vasemman puoleinen reuna on IHAN päin v*ttua. Tekis mieli purkaa koko roska mut sit taas en millään viittis...Tarviin sun esteettistä silmää tähän pulmaan.
ps. empula on tosi soma tossa vikassa kuvassa xD

Ranu kirjoitti...

Aika upea! Uskon että purkaminen kannatti.