sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Toukokuun ensimmäinen

                           Onko jollakulla muullakin naisella joskus tällainen fiilis?


...Että elämä menee eteenpäin pikakelauksella mutta itte käy vähän hitaalla? Jaksa. Muista! Tee! Älä vaan unohda. Ethän sä ressaa liikaa? Äitiiii!!!
Yleensä elämä on tietysti oikein mukavaa, mutta välillä tuntuu, että vähmepikin riittäisi. Olis varmaan vielä mukavanpi käydä duunissa jos palkka riittäisi muihinkin kuin laskuihin. Voisi vaikka vielä itsensä iloisesti ulos syömään tai viettää hemmotteluiltapäivää kosmetologilla :) Ehkä joskus sitten!

Oikeastaan tällä porukalla on ollut ihan kiva vappu ! Me ollaan siivottu yhteistuumin, herkuteltu, naurettu, laulettu, tanssittu ja kaffiteltu mukavien naapurien seurassa.

Hössöttämisen ohella olen myös virkkaillut näitä isoäidinneliöitä. Ja on muuten koukuttavaa hommaa! Mulla oli virkkaukset mukana tänään puistossakin, mutta ei se siellä paljoa edennyt kun oli yksi juoksutyyppi juttuseurana. ja HCR niin kovin lähellä.


Neliöitä on  valmiina reippaasti yli 30! Koska elämä ei ole yhtä karkkipäivää, virkkaan mukaan myös muutamia mustia neliöitä.
Kyselin tässä taannoin blogissa, neliöiden yhidtelemisestä ja päädyin siihen, että yhdistelen pikkuhiljaa matkan varrella. Ihanaa nähdä valmista! Jolu pikkuihminen mahtuisi jo vallan hyvin tuon peiton alle päikkäreille, mutta tästä on nyt tarkoitus tehdä torkkupeitto vähän isommalle nukkujalle.

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeita ja iloisia elämäkuvia. Upeita ovat myös virkkaamasi neliöt.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos <3