perjantai 22. huhtikuuta 2011

Humpsimpseja ja keittiön uusi kevätilme

Kun Pikkutyttönen oli päikkäreillä, me Isot oltiin oikein reippaita ja aikaansaavia!
...Näperreltiin kahta eri laatua muffinsseja, suklaisia toffeesydämellä ja mustikkaisia. Kun reseptit oli varsin helppoja, tyyliin kaikki sekaisin ja vatkaa- Apulainen oli tosi onnellinen  kun sai leipoa ihan omin käsin. Ja näytti nauttivan suunnattomasti kun "piti" oikein väsäillä- taikinaa- suklaanappi- taikinaa... Ja mustikkamuffinssit ihan vaan sikinsokin.

Tältä nämä näyttivät uunista tulleina.... ja sit ne koristeltiin suurella tunteella ja valtaisalla määrällä strösseleitä, kimallesokeria, suklaasydämiä ja vaikkamitä.


Mullahan on ollut jo pidemmän aikaa tuo sisustusprojekti, joka on ottanut taas uutta tuulta siipiensä alle. Iltapäivällä sain laiteltua keittiöön uutta kevätilmettä ja nyt täällä alkaa näyttää jo siltä, mitä olen alunperin ajatellut. "Moderni mummola" on se tyyli, joka ainakin tällä hetkellä tuntuu kukavalta; eli heleitä värejä, vähän retroja ja kodikkaita kuoseja. Ja verhoja tekstiilejä vaihtamalla saa helposti uuden ilmeen kun nämä alkaa kyllästyttää tai jos haluaa samantyylisä vaihtareita niin tarttee pitää kirppiksillä aistit valppaana. Ja toki esim. hemtexissä näytti olevan kanssa tämäm tyylisiä juttuja.1 kommentti:

-M kirjoitti...

Vitsit että noisuklaiset oli NIIIIN hyviä!