perjantai 8. huhtikuuta 2011

Hömppä haaveilee...taas

Kamalaa aikaa tämä alkukevät. Kaupat on pullollaan ja lompakko tyhjä. Mä niin haaveilen, että voisin käyskennellä kesällä kauniisti ja tasaisesti ruskettuneena ihanan päivän iltana tälläisessä asussa:

691634

386805

449140
Laittaisin huivin kiinni tällä rintakorulla.


                                                  449165Ja hiukset tulis huolettomallle nutturalle tällä...

Mutta oikeasti olen taas varmaan koko kesän puistossa ja muissa muksupaikoissa lasten kanssa. Se on oikeasti  mukavaa varsinkin aurinkoisina päivinä ja niiden iloisuus tietenkin tarttuu :) Nuo vaatteet vai varmaankaan ole kuitenkaan maailman köytännöllisimmät hiekkalaatikon reunalla istuskeluun. Tai sitten jos ostaisi noiden kanssa samalla säästöpakkauksen tarhranpoistoainetta niin pysyisivät valkoisina! Kyllä esteetikko konstit keksii.

Taipumus söpöstelyyn taitaa olla joko geneettistä tai siiten opittua. Käytiin eilen isomman tyttösen kanssa ostamassa välikausivaatteet. Voi sitä suunnittelun määrää, mun piti miettiä minkäväriset takit ja housut hankitaan. Entäs sitten kengät? Viikonloppuna kirppariltä neitonen löysi aivan itsenäisesti kultaiset puman lenkkarit (näistä postaus myöhemmin) ja voiko niitä varmasti nyt käyttää näiden ja näiden kanssa? Entäs saako ostaa yhden pipon kaupasta? Vai pitääkö kaikkien pipojen olla äitin tekemiä ? Ei tartte olla.

2 kommenttia:

-M kirjoitti...

"Vai pitääkö kaikkien pipojen olla äitin tekemiä ? Ei tartte olla. " Putoaminen ;DD Ihana :D En tajuu kui sä löydät AINA kaikkee ihanaa kirppareilta?! Eppaa! Toi mekkoki on niin kaunis..vaikka se kaupasta onki!
Sain sun viestin. Mun tarvii nettisivuilta tsekkaa et puhutaanko me samasta kankaasta.

Estetiina kirjoitti...

Kiitos kommentista.

Esteetikko ei erehdy ja minä taidan olla varsin lahjakas shoppailija ;) Mennään jokukerte yhdessä kirppuilemaan tai shoppailemaan !