lauantai 2. huhtikuuta 2011

Otaksä mustaki kuvan?

Äiti otaksäsä mustaki kuvan kun mä oon söpö?

Tiedustelee pikkuneiti kaksivee ja asettuu kameran eteen hymyilemään. Aika söpöltä se näyttääkin omasta mielestäni tuossa kuvassa. Täytyy koittaa pitää hymyilevä ja suloinen pikkuneiti mielessä myös seuraavalla kerralla kun tyttönen oikein uhmakkaasti käyttäytyy bussissa ja jolu rikkiviisas keski- iän ylittänyt naispuolinen tietojaan jakava kansalainen tulee juttusille jaellen mielipiteitään minusta, lapsistani ja kyvykkyydestni hoitaa niitä!

Neuloin pikkuneidille ensimmäisen välikausimyssyn. Lankana käytin jotain novita ärsyttävästi halkeilevaa puuvillalankaa. Malli on Bobbles hat ja sain sen äidiltäni joka lienee napannut ohjeen ravelrystä.


Kamera latisti vähän tuota vihteää väriä :( En ole ikinäkoskaan ennen tätä neulonut nyppyjä, nyt tuli sekin testattua ja sujuihan tuo-uskaltaa aloittaa Annis- huivin!

Koska lapsille ei ole lainkaan välikausivaatteita niin käytiin tänään vähän kirpputorilla katselemassa tarjontaa. Käteen jäi muutama mekko ja blongbling-ulkoiluhousut pienemmälle.
Leppoisaa lauantaita!

2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tosi söpö sirkkusilmä tuossa kuvassa. Kivoja ostoksia olette tehneet.

Estetiina kirjoitti...

Emppuli kiittää kehuista :) Mä kävin mypös sun blogissa ihastelemassa yhtä ihanaa pikkuista <3 ja miten suloinen se rusetti oli!

Ostokset oli aikas passelit. Nyt vaan pitää odottaa että kurakausi menee ohi ja kesä tulee :)