perjantai 1. huhtikuuta 2011

Stockholm- kauluri

Ihanaa, ihan kohta odotettu kevät on täällä! En millään malttaisi odottaa, että loputkin lumet sulaa. Pitäis olla jo vihreetä ja vehreetä. Jokainen pienikin räntäkuuro on jo tässä vaiheessa ihan liikaa.

Kun ei vielä kevätvaatteissa tarkene, neuloin Stockholm- kaulurin, jota voi vaikka kevättakin kanssa käyttä sittenkun kevättakissa tarkenee :)


Lanka on jotain määrittelemätöntä villasekoitetta, jota ostin vyyhdin kirpparilta. Mutta pääasia on tietty väri, pinkki. Sitä on syytä olla joka päivä päällä, ainakin vähäsen!


Jos innostuu Stockholm- kauluria tekemään itselleen niin ohjeen saa ilmaiseksi Ravelysta taikka jos Novitaan kuuluu niin niidenkin nettisivuilta, lukijoiden ekstraideoista sen löytää. Muokkasin pakon sanelemana kaulurista vähän kapeamman mutta ihan hyvin tuo toimii noinkin.


Neulepinta on vähän valepalmikon tapaista ja muutaman kerroksen jälkeen näppimuisti alkaa toimia niin ,että kauluria saa tehtyä telkkaria katsellessa.

Ajattelin tehdä parannuksen. Reipastun uudelleen bloggaamaan ja kommentoimaan muiden juttuja. Käyn katselemassa melkein päivittäin muiden ihania juttuja mutta itse en saa aikaiseksi kirjoittaa yhtään mitään, saati sitten kommentoitua. Jotenkin sitä rima olevinaan nousee omien juttujen kirjoittamisen suhteen. Miksiköhän näin? Ihan ihmisiä täälläkin vierailee ja vieläpä kovin kivoja sellaisia. Ei kukaan mulle ikinäkoskaan ole mitään kuraa ole lappanut niskaan enkä ole koskaan edes saanut yhtään ilkeämielistä kommenttia. 

Huomiseen!

2 kommenttia:

-M kirjoitti...

Ihana! Oon ihan vaan pikkusen kateellinen tosta nahkatakista...ja niistä pikkumyy kengistä. HEIJ! Nyt olis tyttöjen huoneeseen MansikkaMarja verhokangasta (sellasta ei-niin-paksua puuvillaa)!! ..eilen sitä myytiin eräälle muotitietoiselle pikkuneidille kesähameeksi :DD eihän se kangas tiedä roikkuuko se ikkunassa vai hulmuaako helmassa :D

Estetiina kirjoitti...

Kangas hulmuaa yhtä hurmaavasti ikkunassa ja helmassa :)

Mä olen kanssa aikas ihastunut tuohon takkiin ja niihin kenkiin! Ehklä jokupäivä yllätän blogini lukijat ja teen postauksen ihan vaan niistä ;)